ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις 01:06 και 06/02/2013 ο «Σύλλογος περί φαρμακευτικών μανιταριών Βουλγαρία» διεξήγαγε το πρώτο διήμερο σεμινάριο με θέμα «Εφαρμογή της μυκητοθεραπείας στην ογκολογία». Στο σεμινάριο παρέστησαν πολλοί γιατροί φυσικοπαθητικοί με έντονο ενδιαφέρον στη φυσική ιατρική. Λέκτορες στο σεμινάριο ήταν οι πολύ διάσημοι Γερμανοί πιστοποιημένοι φυσικοπαθολόγοι Αλεξάνδερ Μπάουερ και Πέτερ Έλστερ.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους Γερμανούς λέκτορες.

Φωτογραφίες από το σεμινάριο μπορείτε να δείτε εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Η Μυκητοθεραπεία είναι σύγχρονη συμπληρωματική ιατρική με αρχαίες ρίζες στην Ιαπωνία και Κίνα. Η μυκητοθεραπεία βρίσκει εφαρμογή ως συμπληρωματική θεραπεία σε μεγάλο αριθμό παθήσεων. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα σχετικά με την διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει έναντι παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί , μύκητες, βακτήρια), παρασίτων, ανοσολογικών, αυτοάνοσων, μεταβολικών, δυστροφικών, ογκολογικών και πολλών άλλων παθήσεων. Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η πιο αποτελεσματική φυσική θεραπεία, που συνοδεύει τις επίσημες μεθόδους οι οποίες εφαρμόζονται στην καταπολέμηση των ογκολογικών ασθενειών.

Για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με φαρμακευτικά μανιτάρια στη Βουλγαρία μπορείτε να διαβάσετε εδώ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Με την Μυκητοθεραπεία ασχολούνται παγκοσμίως φημισμένα ινστιτούτα και θεραπευτές σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Ρωσία, το Ισραήλ, η Κίνα, η Ιαπωνία και πολλές άλλες. Μόνο στη Γερμανία, περίπου 2200 γιατροί φυσικοπαθητικοί συνταγογραφούν καθημερινά παρασκευάσματα από φαρμακευτικά μανιτάρια.

Μερικά από τα κορυφαία ονόματα στην μυκητοθεραπεία είναι:

The Curative Power of Mushrooms– Διδακ.Καθ. Γιαν Λελέη (Γερμανία) με πάνω από 30 χρόνια πείρα στην μυκητοθεραπεία˙ το βιβλίο του «Η θεραπευτική δύναμη των μανιταριών» είναι ήδη στην αγορά, tηλ.: 0878780302;

– Διδακ. Ειρήνα Φίλιποβα (Ρωσία), ογκολόγος – φουγκοθεραπευτής, επικεφαλής των Κέντρων Φουγκοθεραπείας στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη

– Καθ. Χιροάκι Νάνμπα (Ιαπωνία), ανοσολόγος και μέλος του Ιαπωνικής Εταιρείας Αντιμετώπισης του Καρκίνου και της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης

– Ο κ. Κρίστοφερ Χόμπς (Η.Π.Α), φυτολόγος και βοτανολόγος, διεθνής σύμβουλος στη θεραπεία με φαρμακευτικά μανιτάρια

– Κα. Κορίνα Σαρ, πρόεδρος του Συλλόγου περί των Ζωτικών μανιταριών (Γερμανία)

– Διδακ. Χαντεμάρ Μπανγκχόφερ (Γερμανία)

– Διδακ. Πέτερ Χιορτνάγκλ (Γερμανία)

– Διδακ. Γιούργκεν Βάιχοφεν (Γερμανία)

– Κάρλ-Χάιντς Ντόλινσεκ, φουνγκοθεραπευτής (Αυστρία)

– Διδακ. Φουκούμι Μορισίγε (Ιαπωνία), διάσημος χειρουργός-καρδιολόγος και ογκολόγος, ο οποίος έκανε σημαντικές ανακαλύψεις στη μελέτη για την επίδραση του Ρέισι στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ινστιτούτα, που ασχολούνται με την επίδραση των φαρμακευτικών μανιταριών :

1 . Το Αμερικανικό Ινστιτούτο έρευνας των μανιταριών, Η.Π.Α.
2 . Το Εθνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Καρκίνου, Η.Π.Α.
3 . Η Εθνική Εταιρεία Αντιμετώπισης του Καρκίνου, Η.Β.
4 . Το Ινστιτούτο «Ματέρια Μέντικα» της Κινέζικης Ακαδημίας των Ιατρικών Επιστημών, Πεκίνο, Κίνα
5 . Το Ινστιτούτο Κινέζικης Ιατρικής στη Σαγκάη
6 . Το Ινστιτούτο μυκητολογίας «Ιβάντε» στην Ιαπωνία
7 . Το Εθνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Καρκίνου στο Τόκιο, Ιαπωνία
8 . Το Ινστιτούτο Εξέλιξης του Πανεπιστημίου της Χάιφα, Ισραήλ
9 . Το Εθνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Καρκίνου Μπλόχιν, Ρωσία
10 . Το Επιστημονικό Ινστιτούτο Βιολογικής Χημείας και Γονιδιωματικής, Ακαδημία Σινίκα, Ταϊβάν