Οι ιστορίες που διηγούνται εδώ, βιώθηκαν από πραγματικούς ανθρώπους που έχουν υποστεί σοβαρές δοκιμασίες στην καταπολέμηση του καρκίνου. Οι περιπτώσεις περιγράφονται από γιατρούς φυσικοπαθολόγους, μέλη του Συλλόγου περί φαρμακευτικών μανιταριών Βουλγαρία.

Οι περιγραμμένες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως σύσταση για θεραπεία ή συμβουλές για θεραπεία. Ο Σύλλογος περί φαρμακευτικών μανιταριών Βουλγαρία δεν συνιστά καμιά μέθοδο ή θεραπεία που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Η σημασία αυτών των ιστοριών είναι να εμπνέουν θάρρος σε κάθε αγώνα για την ανάκτηση της απολεσθείσας υγείας.

Βίντεο των ασθενών με καρκίνο που λάμβαναν φαρμακευτικά μανιτάρια.

Βίντεο των ασθενών με καρκίνο που λάμβαναν φαρμακευτικά μανιτάρια

Οι περιγραφόμενες περιπτώσεις είναι των γιατρών και των φυσιοπαθητικών, μέλη της Εταιρείας των φαρμακευτικών μανιταριών της Βουλγαρίας.


ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, πόλη Σόφια
Πρόεδρος της Εταιρείας των φαρμακευτικών μανιταριών της Βουλγαρίας.

1. Κα Δ. από την πόλη Ιάμπολ, ασθενής με καρκίνο του μαστού

«Η μητέρα μου είναι 60 ετών και ζει στην Ελλάδα. Της διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού που είχε εξαπλωθεί στην σπονδυλική στήλη. Οι Έλληνες γιατροί δήλωσαν για την κατάσταση της ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Είπαν ότι η εγχείρηση και η χημειοθεραπεία δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτή αρνήθηκε να ακολουθήσει την επίσημη θεραπεία και ήρθε τον Νοέμβριο του 2006 στην Βουλγαρία, για να πεθάνει στην πατρίδα της.
Ενημερωθήκαμε για τα φαρμακευτικά μανιτάρια και η μάνα μου αποφάσισε να τα λαμβάνει. Λάμβανε 4 (τέσσερα) απ’αυτά σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Μετά από 1 (έναν) μήνα ένιωσε πολύ καλύτερα και μετά τον τρίτο μήνα ένιωθε τέλεια. Οι καρκινικοί δείκτες μειώθηκαν από 78 σε 43 μόνο σε διάστημα 2 μηνών. Την κουβαλάγαμε στα χέρια και δεινοπαθούσε από τους πόνους και τώρα ασχολείται με την κηπουρική και καθημερινά κάνει βόλτα με τον σύζυγό της. Νιώθει πολύ καλύτερα. Μετά από 1 (έναν) χρόνο αφού λάμβανε τα φαρμακευτικά μανιτάρια ο όγκος στο στήθος και οι μεταστάσεις δεν βρέθηκαν. Δεν θεραπεύτηκε με τίποτα άλλο, εκτός από τα φαρμακευτικά μανιτάρια».

————————-

2. Αφηγήθηκε από τον Borislav Peev (κτηνίατρος) για ασθενή με καρκίνο του παχέως εντέρου, τηλ.: 0879 890 242

«Ο πατέρας μου είναι 70 ετών. Πριν από 5 χρόνια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο του παχέως εντέρου. Ο όγκος είχε μέγεθος όσο ένα μήλο και είχε βουλώσει το έντερο. Στην Ογκολογική Κλινική στην πόλη Burgas αφαίρεσαν το μεγαλύτερο μέρος από το παχύ έντερο επειδή είχε και μεταστάσεις. Είχε τοποθετεί κολοστομία. Οι γιατροί αποφάσισαν να μην κάνουν ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία επειδή ο πατέρας μου έχει pacemaker (βηματοδότης). Εκτός αυτού, στον πατέρα μου έχει αφαιρεθεί η χοληδόχο κύστη εξαιτίας μεγάλης πέτρας και μακρόχρονου έλκος του στομαχιού.Borislav PeevΤο παχύ του έντερο ήταν «μαζεμένο» στον 6-το μήνα. Δυο χρόνια του κάναμε ενέσεις με εμβόλιο με βάση BCG Vaccine. Μετά από αυτά τα 2 χρόνια εμφανίστηκαν οι πρώτοι πολύ δυνατοί πόνοι. Τον εξετάσαμε με ακτινογραφία και υπέρηχο και βρήκαμε πολλές καρκινικές μεταστάσεις στο ήπαρ με διαστάσεις περίπου 4 χιλ. Οι ογκολόγοι είπαν ότι σε τέτοια περίπτωση σαν αυτή δεν μπορούν να προτείνουν καμιά θεραπεία. Τότε βρήκα μια εφημερίδα στην οποία είχε πληροφορίες για τον δόκτορα και αυτό το οποίο αυτός προτείνει σε παρόμοιες καταστάσεις. Με δική του σύσταση τους πρώτους 4 μήνες εφαρμόσαμε το δυνατότερο σχήμα που μπορεί να εφαρμοστεί, το οποίο περιλάμβανε το φάρμακο IMMUNE MODULATOR, Maitake, Hericium, λινέλαιο, αλόη, ασημένιο νερό και πολύ αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα. Ο πατέρας μου είχε χάσει πολλά κιλά και δεν είχε όρεξη. Από την 2-η εβδομάδα εμφανίστηκε η όρεξη και αυτός ξεκίνησε να τρέφεται κανονικά. Μετά τον 4-το μήνα αυτός συνέχισε να λαμβάνει μόνο το IMMUNE MODULATOR και έτσι 3 χρόνια. Σ’αυτήν την περίοδο αυτός δεν θέλησε να εξεταστεί επειδή στεναχωριόταν πολύ τι θα βρεθεί στις εξετάσεις. Σύντομα τον κάλεσαν για προγραμματισμένη εξέταση και για 3 ημέρες του έκαναν εξετάσεις με ακτινογραφία, υπέρηχο, scanner, γαστροσκόπηση και σιγμοειδοσκόπηση και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Είχαν εξαφανιστεί οι μεταστάσεις στο ήπαρ και το έλκος. Με εξαίρεση την καρδιά όλα τα όργανα ήταν στα φυσικά τους όρια. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο στην πόλη Burgas είχαν μείνει έκπληκτοι από τα αποτελέσματα. Χαρήκαμε πολύ που ο πατέρας μου ανάρρωσε και τα τελευταία 2 χρόνια δουλεύει σε σκληρή σωματική εργασία στο χωριό.»

————————-

3. Nikolina Kaliyandjieva, 92 ετών, από την Σόφια, 12.10.2012, ασθενής με όγκο στην περιοχή της κοιλιάς

Nai-dobra-1«Πριν περίπου 4 χρόνια μου εμφανίστηκε σκλήρυνση στην περιοχή της κοιλιάς. Πήγα στο Νοσοκομείο «Pirogov», εκεί με εξέτασαν και μου είπαν ότι αυτό είναι όγκος ο οποίος επείγον πρέπει να εγχειριστεί. Στην ζωή μου έχω περάσει μερικές εγχειρίσεις και αποφάσισα ότι στην ηλικία μου δεν θέλω να εγχειριστώ άλλη μια φορά. Αποφάσισα να δοκιμάσω άλλο τρόπο θεραπείας. Διάβασα για τα φαρμακευτικά μανιτάρια, συμβουλεύτηκα τον ειδικό για τα φαρμακευτικά μανιτάρια και ξεκίνησα να λαμβάνω 4 διαφορετικά σκευάσματα από μανιτάρια της εταιρείας Dr.Biomaster. Σταδιακά ο όγκος άρχισε να διαλύεται και μετά από 4 μήνες εξαφανίστηκε εντελώς. Πήγα στον γιατρό μου στο Νοσοκομείο «Pirogov» και αυτός έμεινε έκπληκτος. Για κάποιο χρονικό διάστημα μετά εξακολούθησα να λαμβάνω τα ίδια σκευάσματα. Τα τελευταία 2 χρόνια δεν τα λαμβάνω και δεν έχω σκλήρυνση στο στομάχι.»

———————–

4. Άντρας 77 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνωμα στο στομάχι, αφηγείται η κόρη του Veronika:

Ο γιατρός: «Γίνεται λόγος για άντρα 78 ετών, με καρκίνωμα στο στομάχι, σε πολύ άσχημη γενική κατάσταση, με πολλές μεταστάσεις στο ήπαρ, με πληγωμένους καρκινικούς λεμφαδένες. Του έχουν αρνηθεί χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και εγχείρηση. Έχει σταλεί στο σπίτι και του είπαν ότι μάλλον δεν θα ζήσει ούτε έναν μήνα.Rom ma 80 god Ο ασθενής λαμβάνει μόνο τα σκευάσματα από μανιτάρια της εταιρείας «Dr. Biomaster» και παυσίπονα φάρμακα επειδή δεν μπορούσε να αντέξει τους πόνους. Μόνο που μετά από έναν μήνα μετά από γενική εξέταση υγείας αντί να έχει πεθάνει, όπως είχαν προβλέψει οι γιατροί, στην Αξονική Τομογραφία δεν βρέθηκαν ο όγκος και οι μεταστάσεις.»

Η εγγονή αφηγείται: «Όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αυτός ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν στο κρεβάτι, δεν έτρωγε, δεν έπινε νερό – απλά ο άνθρωπος πέθαινε. Αλλά όταν ξεκινήσαμε να του δίνουμε αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια από την πρώτη εβδομάδα αυτός σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ’αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Απλά του έδωσαν μεγάλη ευκαιρία για να ζει. Ο γιατρός είπε ότι θέλει να τον ανοίξει άλλη μια φορά για να δει που έχει πάει η ασθένεια. Αλλά εμείς δεν συμφωνούμε και θα εξακολουθούμε να λαμβάνουμε τα μανιτάρια. Διαθέτουμε τα έγγραφα – ο καθένας που θέλει μπορεί να τα δει.»

————————

5. Tatiana Galabova, 60 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με όγκο στο δεξί μαστό

IMGP0430 Όγκος στο δεξί μαστό, 5 εκ., διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011. Εγχείρηση τον Οκτώβριο του 2011. Ακολουθεί 6 μήνες χημειοθεραπεία. Παρ’όλα αυτά, μετά από  αξονική τομογραφία της διέγνωσαν μεταστάσεις στον πνεύμονα και διογκωμένους λεμφαδένες. Ακολουθεί ακόμα 4 μήνες χημειοθεραπεία, αλλά οι μεταστάσεις αυξάνουν τις διαστάσεις τους. Αρχίζει λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών τον Αύγουστο του 2012 και ταυτόχρονα περνάει άλλο ένα κύκλο χημειοθεραπείας. Δυο μήνες μετά το ξεκίνημα της λήψης των φαρμακευτικών μανιταριών νιώθει ότι η αναπνοή της καλυτερεύει και δεν κουράζεται εύκολα. Η επαναληπτική αξονική τομογραφία έδειξε αισθητή συρρίκνωση στις διαστάσεις των μεταστάσεων και των λεμφαδένων. «Θεωρώ ότι αυτά τα προϊόντα με βοήθησαν πολύ».

————————-

6. Άντρας από περιοχή του Πλόβντιβ με νευροϊνωμάτωση, αφηγείται η μητέρα του:

Muj s nevrofibromatoza- maika mu«Ο γιός μου πριν μερικά χρόνια είχε δυνατούς πόνους. Στην Σόφια του έκαναν πυρηνική – μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσαν την ασθένεια – νευροϊνωμάτωση – πολλούς όγκους, καλοήθεις, στην σπονδυλική στήλη και ένας απ’αυτούς δημιουργούσε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Οι γιατροί πραγματοποίησαν αναγκαστική εγχείρηση, αλλά δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τον όγκο. Ο όγκος έμεινε, του έκαναν μόνο «μέρος» όπου να κάθεται και να μην πιέζει τόσο πολύ την σπονδυλική στήλη. Και μετά απ’αυτό ήταν ακίνητος. Από δικούς μας γνωστούς είχαμε ακούσει για τα λεγόμενα «θεραπευτικά μανιτάρια» αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα. Το καλοκαίρι, τον Αύγουστο μήνα, μια συνάδελφος μου ήταν σε νοσοκομείο και αυτή προσωπικά είχε επικοινωνήσει με γυναίκα η οποία είχε χρησιμοποιήσει αυτά τα μανιτάρια. Αυτή είχε καρκίνο στον πνεύμονα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες. Μετά από κάποια εφαρμοσμένη «ισχυρή θεραπεία» με μανιτάρια, μετά από περίπου 20 μέρες, αυτές οι μεταστάσεις στους λεμφαδένες εξαφανίζονται και όταν πηγαίνει σε scanner πριν την εγχειρήσουν οι γιατροί εκπλήσσονται ότι δεν υπάρχει ούτε ένας όγκος. Τότε εγώ αποφάσισα ότι πρέπει να αγοράσουμε απ’αυτά τα προϊόντα. Ο δόκτορας μας συμβούλευσε και μας σύστησε τα προϊόντα σε ιδιαίτερες δοσολογίες. Ο γιός μου άρχισε να τα λαμβάνει από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012 και στις 1 Οκτωβρίου εμείς ήμασταν σε πυρηνική – μαγνητική τομογραφία. Ο μοιραίος όγκος (δηλ. ο εγχειρισμένος) δεν είχε αλλαγή. Αλλά εγώ μπορώ να σας δείξω στην εξέταση, το συμπέρασμα από την εξέταση (την αξονική), πώς οι γιατροί αναζητούν ολόκληρη ομάδα (αυτός έχει πολλούς όγκους) από 18 χιλ., η οποία υπήρχε στις προηγούμενες εξετάσεις, και τώρα έχει εξαφανιστεί – απλά δεν υπάρχει. Και γίναμε τόσο πολύ ευτυχισμένοι πως.. Ξεκάθαρα καταλάβαμε ότι τα προϊόντα δρουν. Και καθόλου δεν τα έχουμε σταματήσει. Και τώρα, τον Ιανουαρίου του 2013 ξαναπήγαμε για τομογραφία. Ο γιατρός βγήκε έξω και μας είπε: «Πλέον πια μπορούμε να παρακολουθούμε τον όγκο ανά χρόνο, έχει μειωθεί». Ο γιος μου και τώρα εξακολουθεί να τα λαμβάνει με την ελπίδα ότι αυτό το πράγμα (αυτό είναι 1,5 εκ.) θα μειωθεί πολύ ή θα εξαφανιστεί εντελώς όπως εξαφανίστηκε και η άλλη ομάδα.»

————————-

7. Άνδρας, 59 ετών, από την περιοχή του Pazardzhik, με όγκο του παχέως εντέρου:

«Ονομάζομαι Boris Ivanov Karavizirski, από την πόλη Vetren, περιοχή Pazardzhik,59 ετών. Η πάθηση εκδηλώθηκε περίπου πριν 1 χρόνο. Άρχισε να με πονάει το στομάχι. Για διάστημα περίπου 20 ημερών αδυνάτισα 10-15 κιλά. Πήγα στην πόλη Plovdiv σε γιατρό, εκεί μου έκαναν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι έχω όγκο στο παχύ έντερο. Μετά απ’αυτό πήγα στην Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία, στο Τμήμα Κοιλιακής Χειρουργικής. Εκεί με εγχείρησε ο δρα Iliev. Διαπίστωσαν ότι η κατάσταση «δεν είναι καλή».Boris Karavizirski Οι καρκινικοί δείκτες ήταν άνω των 3000 μονάδων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, η κατάσταση ήταν «απελπιστική». Απλά, αυτός δεν περίμενε ότι θα αναρρώσω μετά απ’αυτό το πράγμα. Όμως, μετά απ’αυτό με έστειλαν για χημειοθεραπεία και από 3000 μονάδες, ο καρκινικός δείκτης μειώθηκε σε περίπου 190-170. Υποβλήθηκα σε χημειοθεραπείες, όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσα τα «μανιτάρια». Εδώ και 1 χρόνο χρησιμοποιώ συνέχεια αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Συνέχεια τα λαμβάνω, και όταν είμαι σε χημειοθεραπεία. Τα λαμβάνω στο Νοσοκομείο, όπου μου κάνουν την χημειοθεραπεία – στην πόλη Plovdiv, στο Νοσοκομείο «Medline», καθώς και στο σπίτι. Και νιώθω καλά, απλά δεν είχα προβλήματα, όπως άλλοι «συνάδελφοι» έχουν προβλήματα με την ανοσία και οι γιατροί τους γυρίζουν πίσω επειδή δεν μπορούν να τους κάνουν χημειοθεραπεία. Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δεν με έχουν γυρίσει πίσω ούτε μια φορά, επειδή νιώθω πολύ καλά, αφού λαμβάνω αυτά τα προϊόντα. Δεν έχω προβλήματα. Αυτή τη στιγμή επίσης τα χρησιμοποιώ.
Υποβάλλομαι σε δεύτερο πρόγραμμα χημειοθεραπείας αυτή τη στιγμή και συνεχίζω με τα μανιτάρια, όμως με άλλα είδη μανιταριών αυτή τη φορά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την θεραπεία με τα μανιτάρια. Δεν έχω προβλήματα. Ο όγκος μου είναι στο παχύ έντερο και είχε μεταστάσεις παντού – ήπαρ, σπλήνα, στα έντερα και στους πνεύμονες ..παντού. Αυτές οι μεταστάσεις σιγά – σιγά εξαφανίστηκαν! Τώρα έχω πολύ μικρές και πάλι μεταστάσεις, αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα. Όταν λαμβάνω αυτά τα προϊόντα δεν έχω καθόλου προβλήματα με την χημειοθεραπεία. Η ναυτία είναι μόνο στις πρώτες 1 – 2 ημέρες και δεν είναι ευχάριστο. Αλλά αλλιώς – δεν έχω εμετούς και δεν έχω καθόλου προβλήματα. Δεν είναι όπως στους άλλους ανθρώπους, που δεν λαμβάνουν προϊόντα –τους παρατηρώ: ζαλίζονται, δεν μπορούν να περπατήσουν, αισθάνονται χωρίς δυνάμεις. Δεν μπορείς να είσαι σε καλή κατάσταση αλλά παρ΄όλα αυτά εγώ νιώθω καλά! Αφού ξεκίνησα να λαμβάνω αυτά τα μανιτάρια τα αποτελέσματα καλυτέρευσαν – όχι αισθητά, αλλά έγινε κάποιο … (θαύμα). Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Αλλά εγώ συνέχεια λάμβανα τα μανιτάρια και κατά την περίοδο της χημειοθεραπείας. Με μια τέτοια απότομη μείωση αυτών των καρκινικών δεικτών, αυτοί ήταν πολύ έκπληκτοι ότι γενικώς γίνεται αυτό το πράγμα. Εγώ δεν τους είπα ότι λαμβάνω τα μανιτάρια αλλά αυτοί βλέπουν ότι τα λαμβάνω. Ο καθένας λογαριάζει, αν μπορείς να τα λαμβάνεις – αν δεν μπορείς. Αλλά εγώ δεν τα σταματούσα καθόλου! Μάλλον κατά την πρώτη χημειοθεραπεία δεν τα λάμβανα .. και στην δεύτερη .. ώσπου καταλάβαμε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Επειδή εμείς δεν ξέραμε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα. Εμείς τυχαία καταλάβαμε στο Plovdiv ότι υπάρχει τέτοια εταιρεία η οποία προσφέρει τέτοια προϊόντα. Και ξεκίνησα να τα αγοράζω, να τα χρησιμοποιώ και δεν έχω προβλήματα. Και τώρα, αυτή τη στιγμή ο όγκος μειώνεται.»

————————-

8. Γεώργη Γάροβ, από την πόλη Πλόβντιφ, με όγκο στο νωτιαίο μυελό (с тумор на гръбначния мозък), 

Georgi Garov« Στις 1-η Μαρτίου ξύπνησα – όλα καλά! Υγιής, όρθιος. Σηκώνομαι, πηγαίνω – ασχολούμαι με σέρβις αυτοκινήτων. Μπαίνω στο γκαράζ και το απόγευμα αρχίζει να μουδιάζει το αριστερό πόδι. Λέω: «Μάλλον κάτι σαν δισκοπάθεια έχω». Μετά από 3 – 4 ημέρες αρχίζει να δυναμώνει αυτό το μούδιασμα, κατευθύνεται προς τα πάνω προς … το σώμα. Αρχίζει να μουδιάζει από τον αστράγαλο προς τα πάνω. Και μετά από 3 – 4 ημέρες αρχίζει πολύ να πιάνεται το πόδι μου. Νομίζω ότι είναι δισκοπάθεια και πηγαίνω σ’έναν γιατρό, ο οποίος και άλλη φορά με είχε θεραπεύσει από δισκοπάθεια. Αυτός άρχισε με 1 βελόνα έτσι, σ’αυτό … Λέει: «Γόσκο, δεν είσαι για μένα, αγόρι μου. Πήγαινε σε νευρολόγο.» Πήγα στο Νοσοκομείο, στην 2-ρη Πολυκλινική ψάχνω για νευρολόγο. Με εξέτασε η νευρολόγος και με έστειλε σε scanner. Βγαίνει το scanner … Στην εξέταση δεν φαινόταν τόσο καλά και μετά με έστειλε πάλι σε μαγνητική τομογραφία. Πηγαίνω σε μαγνητική τομογραφία, 1-η φωτογραφία – δεν υπάρχει τίποτα. Πήγα την 1-η δισκέτα από την μαγνητική τομογραφία σε έναν γιατρό, τον οποίο μου τον συνέστησαν. Δεν θα αναφέρω ονόματα γιατρών. Και αυτός όταν κοίταξε και είπε: «А, εδώ δεν υπάρχει τίποτα, έχει μόνο παθολογία. Η σπονδυλική στήλη πρέπει να φωτογραφηθεί πιο πάνω.» Δεύτερη φωτογραφία. Ξαναπήγα, πλήρωσα και σε 10 λεπτά την έκαναν. Του φέρνω την φωτογραφία, αυτός κοιτούσε μισή ώρα την δισκέτα και είπε: «Τέτοιο πράγμα είναι πολύ σπάνιο πράγμα – όγκος στο νωτιαίο μυελό.» Εγώ τα έχασα. Όγκος στον νωτιαίο μυελό. Όγκος μέσα στους τοίχους του νωτιαίου μυελού. Και ο γιατρός, επειδή είναι δικός του φίλος, ο οποίος είναι δικός μου φίλος, με στέλνει σ’αυτόν, και μου λέει: «Με συγχωρείς που σου το λέω αυτό το πράγμα όμως η κατάσταση είναι τρομακτική.» Και αυτός είναι νευροχειρουργός – ένας από τους καλύτερους εδώ, στο Πλόβντιφ. Λέω: «Γιατρέ, καμιά θεραπεία;» Λέει: «Δεν υπάρχει θεραπεία. Αν θέλεις πήγαινε στην Σόφια, ρώτησε κάποιον άλλον γιατρό, ναι, να διευκρινιστούν τα πράγματα.» Εγώ την επόμενη ημέρα από εκεί παίρνω έναν φίλο μου με αυτοκίνητο, με πηγαίνει στην Στρατιωτική – Ιατρική Ακαδημία στην Σόφια. Στην Νευροχειρουργική επάνω στον Διευθυντή της Νευροχειρουργικής. Πήγα επάνω, ο προφέσορας βγήκε από εγχείρηση – με δέχτηκε αμέσως. Και αυτός άρχισε – μα, 1 ώρα έβλεπε την δισκέτα. Και μου είπε: «Αγόρι, τέτοιο πράγμα! Αυτό είναι πολύ σπάνιο πράγμα.» Λέω: «Γιατρέ, σπάνιο, συχνό – εγώ πεθαίνω, σακατεύτηκα ολόκληρος, δεν μπορώ να κουνιέμαι. Πάρε, κάνε κάτι!» «Τίποτα – λέει – δεν μπορώ να κάνω, επειδή αν ακουμπήσω εκεί – τέλος, εξ ολοκλήρου παραλύεις. « Λέω: «Ε, τότε τι να κάνουμε;» «Τίποτα – λέει – δεν μπορώ να σου πω. Δοκίμασε κάτι άλλο» Αυτό, το οποίο μου είπε ο γιατρός στο Plovdiv, το ίδιο μου είπε και εκείνος ο άνθρωπος – μόνο μου ζήτησαν συγγνώμη που μας λένε αυτά τα πράγματα. Επειδή εγώ τους είπα: «Λέγε, εγώ είμαι αντράκι. Λέγε να δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα τι θα φωνάξεις την γυναίκα μου να μας τα λες. Λέγε σε μένα! « Λέει: «Δοκίμασε κάτι άλλο» και αυτά ήταν τα λόγια του. Και έρχομαι εδώ, μίλησα στο σπίτι. Έως το βράδυ αρχίζει και το άλλο πόδι να παραλύει. Αυτό το πράγμα συμβαίνει περίπου 2-3 εβδομάδες από την 1-η περίπτωση. Και βρήκα 1 εφημερίδα – «Anons». Εγώ μένω κοντά στο Mall εδώ, στο Plovdiv. Και καμιά φορά περνάω, αυτή είναι δωρεάν. Και βλέπω – είχε 2-3 περιγραφόμενες περιπτώσεις. Και η εφημερίδα είναι εδώ. Και λέω: «Τι να κάνω – αυτό θα είναι.» Καλώ τον αριθμό, ψάχνω, απαντάει ο γιατρός. Με 2 λόγια του εξήγησα σε τι κατάσταση βρίσκομαι, πλέον πια δεν μπορώ να περπατάω. Και είπα και στα παιδιά μου: «Ψάξτε κάπου εδώ για σπίτι. Δεν θέλω να με βλέπουν τα εγγόνια πως πεθαίνω.» Εγώ τρόμαξα. Είπε: «Αγόρι, κλείσε. Σε λίγο θα σου τηλεφωνήσω.» Λέω, αυτός μάλλον αφού άκουσε περί τίνος πρόκειται δεν θα μου τηλεφωνήσει. Και εγώ κλείνω το τηλέφωνο και ξεκινάω να ψάχνω κάπου σε κάποιο άλλον να τηλεφωνήσω. Και μετά από 5 λεπτάκια ο γιατρός τηλεφώνησε: «Έτσι, τώρα λέγε τι γίνεται;» Και ξεκινάμε 2 ώρες – κάπου εκεί, 1 ώρα και κάτι συζήτηση. Έτσι και έτσι. Λέω: «Γιατρέ, να σου τηλεφωνήσω εγώ για να μην χρεώνεται τόσο πολύ για την δουλειά στο τηλέφωνο;» «Όχι – λέει – ρε, ήρεμα, αγόρι μου. Λέγε τώρα – τι;»  Η συζήτηση μεγάλη και μου εξήγησε για αυτά τα σκευάσματα. Μου είπε τα πάντα – πόσο κοστίζουν, πως λαμβάνονται … Ακόμα εγώ έχω σημειώσει σε 2-3 φύλα. Λέει: «Γράφε τα πάντα.» Αυτός καθώς μου εξηγούσε για αυτά τα μανιτάρια και αυτά τα σκευάσματα εγώ λέω στο μυαλό μου: «Αυτοί, οι γιατροί τίποτα δεν έκαναν, τώρα με αυτά τα μανιτάρια … Μα, δεν υπάρχει άλλο – ξεκινάω και τα λαμβάνω! Μόνο για τα παιδιά και για τα εγγόνια!» Και το ίδιο βράδυ ήδη παρέλυσα. Φώναξα τον γιο μου.Λέω: «Πήγαινε με κάπου εκεί.» Αυτός είχε βρει αυτό το σπίτι. Με πήγε στο σπίτι, ξαπλώνω εδώ, σ’αυτό το κρεβάτι. Κατά την διάρκεια της ημέρας, το απόγευμα, αφού μιλήσαμε με τον γιατρό, έλαβα τα σκευάσματα –Immune Modulator, τα μανιτάρια. Κάποια μανιτάρια δεν τα είχε, από ένα άλλο μέρος πήραμε κάποια, όμως αυτά βγήκαν κάτι όχι όπως πρέπει. Τέλος πάντων. Είχε εκεί ανοιχτές συσκευασίες, εγώ τα επέστρεψα, μετά αυτοί μου ζήτησαν συγγνώμη αλλά εγώ λέω: ως εδώ!

Και ξεκινάω να τα λαμβάνω αλλά παρέλυσα και ήδη 40 ημέρες εδώ σε αυτό το κρεβάτι δεν μπορώ να κουνηθώ αλλά λαμβάνω τα μανιτάρια. Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε 1 χιλ. το μεγάλο μου δάχτυλο του αριστερού ή του δεξιού ποδιού. Τίποτα! Δεν ήξερα που είναι τα πόδια μου. Πρέπει να κοιτάξω που είναι τα πόδια μου για να δω σε τι κατάσταση είναι – φρίκη! Από το στήθος προς τα κάτω… Καλά που εδώ η τουαλέτα είναι κοντά, και με κουβαλούσαν ως εκεί και… Τρόμος, κόλαση, κόλαση! Αυτό ήταν για μένα μια κόλαση! Για μένα πλέον η ζωή δεν είναι η ίδια. Τέλος πάντων. Μετά από 40 ημέρες αφότου λαμβάνω αυτά τα φάρμακα … Αυτά είναι σκευάσματα, αυτά δεν είναι φάρμακα… Ένα πρωί ξυπνάω και βλέπω – α, μπορώ να κουνάω τα δάχτυλα των ποδιών μου! Λέω: «Κάτι συμβαίνει…» Ήρθαν κάποιοι φίλοι το απόγευμα – αυτοί, που με πήγαν στην Σόφια. Λέω: «Άρχισα να κουνάω τα δάχτυλα των ποδιών μου.» Αυτοί χάρηκαν τόσο πολύ! 40 ημέρες εδώ πεθαίνω! Είχα αποφασίσει κάποια στιγμή να αυτοκτονήσω εδώ. Λέω, τώρα,αυτό – φρίκη! Μετά από 1-2 εβδομάδες άρχισα ήδη να αισθάνομαι λίγο τα πόδια μου και από το στήθος προς τα κάτω ξεκίνησα να τσιμπιέμαι, έτσι … Αυτό και τώρα μου είναι μουδιασμένο και αρκετά αλλά πάλι αισθάνομαι ήδη. Μετά από άλλες 2-3 εβδομάδες ίσως και μήνας άρχισα να σηκώνομαι στα πόδια. Και μια φορά έρχονται οι φίλοι μου επίσκεψη στο σπίτι, η γυναίκα μου έρχεται και εγώ σηκώνομαι. Ακόμα και τα παιδιά χάρηκαν τόσο! Στον 4-το μήνα πάλι ήρθα σε επαφή με την εταιρεία – απλά ήθελα να τους ευχαριστήσω. Αυτή είναι τρομακτική πάθηση στο κεντρικό νευρικό σύστημα. τρομακτική πάθηση! Κόλαση! Πραγματική κόλαση! Και ίσως οι συγγενείς μου είχαν προετοιμαστεί για να αποδημήσω – όταν είδαν για τι πράγμα γίνεται λόγος. Και τώρα ο καθένας με ρωτάει: «Ρε, μπαμπά, εσύ από αυτά τα μανιτάρια τι γίνεται ;» Και είπαν εδώ στους ανθρώπους. Ο καθένας με ρωτάει. Μα, με 2 λέξεις δεν μπορείς να απαντήσεις στον άνθρωπο. ¨Έτσι πρέπει, για περισσότερη ώρα να συζητιέται, να σχολιάζεται για αυτό το ζήτημα. Επειδή πολλοί από τους ανθρώπους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Ποτέ δεν πίστεψα ότι αυτό μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι. Και με μεγάλη πίστη τα λάμβανα και λέω, ρε 40 ημέρες πέρασαν και τίποτα. Μετά την 40-η ημέρα άρχισε η αντίδραση της ευκινησίας. Πόλυ ενδιαφέρον πράγμα. Δεν γνωρίζω από τα δικά σας έγγραφα τι είναι – μετά από πόσο διάστημα δρα. Αλλά μετά μόλις μου έστειλε αυτά τα προϊόντα από την εταιρεία για να τα λαμβάνω επιπλέον νιώθω ακόμα πιο καλά και πιο υγιής έτσι. Διαφορετικά θα είχα απομείνει … 50% από την μυϊκή μάζα την έχασα. Ακόμα και τώρα τα χέρια μου είναι σαν … Ποτέ δεν ήμουν τόσο αδύνατος. Περίπου από τα 95 στα 60 κιλά. Είχα γίνει πετσί και κόκαλο. Τις πρώτες ημέρες δεν είχα όρεξη. Καθώς άρχισα να λαμβάνω τα σκευάσματα και άρχισα να έχω όρεξη να τρώω, να σιτίζομαι. Και ο κάθε ένας με ρωτάει, και δικοί μού γνωστοί γιατροί: «Τρέφεσαι;» Λέω: «Τρώω.» Συν αυτό, κάθε γιατρός με ρωτάει: « Αν έχω ακράτεια στην μικρή μου και στην μεγάλη μου ανάγκη;» « Δεν έχω κάτι τέτοιο» – λέω. Τα λαμβάνω αυτά τα σκευάσματα. Πολύ ενδιαφέρον γιατί με ρωτούν. Σίγουρα αυτό είναι …. Ούτε χημειοθεραπεία, ούτε ακτινοθεραπεία , ούτε είμαι εγγεγραμμένος. Τώρα ακόμα με κατευθύνουν να πάω να εγγραφώ στην Ογκολογική Κλινική. Μου αγόρασαν 1 ποδήλατο γυμναστικής με το οποίο ξεκίνησα να γυμνάζομαι σιγά σιγά. Επειδή αυτό, τόσο ξάπλα,τόσο πράγμα … Η κίνηση ήταν πολύ δύσκολη. Ίσως για 2 μήνες. Τώρα πλέον καμιά φορά το πρωί όταν πάω να φύγω ξεχνάω το μπαστούνι. Τόσο χαίρομαι! Τόσο χαίρομαι για αυτό το πράγμα! Πρέπει πάλι να κάνω 1 επίσκεψη για να δω πρέπει να λαμβάνονται ακόμα αυτά τα πράγματα, δεν πρέπει να λαμβάνονται. Όμως ήδη όταν εγώ τα λαμβάνω μου δίνουν μια δύναμη και στο μυϊκό σύστημα, έτσι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Απλά όταν σφίγγομαι … Πριν – όχι, τίποτα δεν μπορούσα να κάνω. Απολύτως τίποτα! Από εδώ προς τα κάτω όλα ήταν μπλοκαρισμένα. Λέω στον νευροχειρουργό: «Ρε, το σώμα μου πεθαίνει, γιατρέ. Κάντε κάτι!» Δεν έχει, λέει, τι να κάνουμε. Αυτός, στην Σόφια ο γιατρός μου είπε: «Πήγαινε να σου τοποθετήσουν κάποιους ορούς. Για να ζήσεις λίγο.» Επειδή εγώ είχα αδυνατίσει πολύ. Μόνο αυτό με ταλαιπωρεί, δεν μπορώ να τρώω κρέας. Δεν έφαγα ούτε γραμμάριο κρέας για όλο αυτό το διάστημα. Να – Pau D’Arco, χόνδρους καρχαρία,ασημένιο νερό –υποχρεωτικά. Ακόμα η εταιρεία μου έστειλε μια συσκευή για προετοιμασία ασημένιου νερού. Βάμμα Graviola , μανιτάρι Cordyceps, Shiitake, Maitake, Immun Modulator, τα οποία φαίνεται ότι πολύ βοηθούν για την αποθεραπεία μου. Σελήνιο, βάμμα propolis. Όλα είναι για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Και τσάι – ESSIAC ονομάζεται. Συν βιταμίνη С. Αυτό με έσωσε εμένα – αυτά τα πράγματα με έσωσαν. Τώρα μπορώ να σας δείξω πως περπατάω. Οι άνθρωποι δεν θα τα πιστέψουν. Αυτοί δεν γνωρίζουν τι πράγμα ήταν, τι κόλαση ήταν – 40 ημέρες πλήρη παράλυση. Αφού ξέχασα ακόμα και το μπαστούνι … Αυτό ήταν το πρώτο μου περπάτημα χωρίς μπαστούνι. Το πρώτο μου περπάτημα χωρίς μπαστούνι! Αυτό είναι το πρώτο μου περπάτημα χωρίς μπαστούνι. Και να περπατάω τόσο πολύ: 50-100 μέτρα.

————————–

9. Κος Ρ., από την πόλη Σόφια, με πολλαπλό μυέλωμα (καρκίνο των πλασματοκυττάρων), για την περίπτωση αφηγείται η σύζυγος του:

«Στις 11.11.2010 ο σύζυγος μου εισήχθη στη Νευρολογική Κλινική στο νοσοκομείο «Alekxandrovska» με προοδευτικούς πόνους στην μέση και με απαραίτητη στήριξη από τις δυο πλευρές. Μέσω του πραγματοποιημένου scanner διαπιστώνονται κατάγματα των θωρακικών μοιρών – T6, T8, T12. Στις 13.12.2010 (μετά από έναν μήνα) εισήχθη στο Νοσοκομείο με πολύ άσχημες εξετάσεις αίματος. Έχει αποδειχθεί διάγνωση – Πολλαπλό μυέλωμα, III- Α κλινικό στάδιο. Ξεκινάνε χημειοθεραπεία. Όμως αυτός ένιωθε πολύ άσχημα, σχεδόν ακίνητος, μόνο σε ξαπλωτή κατάσταση γινόντουσαν όλα, και γι’αυτό το λόγο εμείς αποφασίσαμε εκτός της Συμβατικής Ιατρικής να κατευθύνουμε και στην Εναλλακτική Ιατρική. Πήγαμε να συμβουλευθούμε τον δόκτορα ακόμα στις 08.12.2010. Στις 09.12. ξεκινήσαμε να λαμβάνουμε διαφορετικών ειδών φαρμακευτικά μανιτάρια, συνδυασμένα με ESSIAC, Pau d’Arco, Aloe arborescens κ.α. – όλα για το ανοσοποιητικό σύστημα επειδή καταλάβαμε ότι η καταπολέμηση του καρκίνου είναι βασικά η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο δόκτορας μας είχε πει ότι μετά από 4 μήνες ο ασθενής θα νιώσει καλύτερα. Και έτσι έγινε. Κατά την χημειοθεραπεία ο σύζυγος μου καθημερινά λάμβανε όλα τα συστημένα προϊόντα. Ένιωθε καλά και μετά τον 4-το μήνα βελτιώθηκε περισσότερο. Τα μαλλιά του δεν έπεσαν, δεν είχε τάση για εμετό και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες οι οποίες παρατηρούσαμε στους άλλους ασθενείς. Όλο και καλύτερα ένιωθε, καθώς τώρα πλέον πια οι αιματολογικές του εξετάσεις είναι καταπληκτικές. Ήταν ακίνητος και τώρα περπατάει.»

10. Κος Σ.Δ.Μ., 45 ετών, περιοχή Βράτσα, ασθενής με καρκίνο στην οπισθοπεριτοναϊκή περιοχή

Ογκώδης καρκίνος στην οπισθοπεριτοναϊκή περιοχή – 9 εκ. έως 15 εκ., ο οποίος καλύπτει την διακλάδωση της κοιλιακής αορτής, τον χυλό (την είσοδο) του ήπατος, το αριστερό νεφρό και τους λεμφαδένες αριστερά. Είχε ενοχλήσεις από πόνους στην μέση. Του είπαν ότι έχει δισκοπάθεια και του έδωσαν Aulin. Δραστικά αδυνάτισε από τα 77 κιλά στα 50 κιλά. Διακομίστηκε στην πόλη Βράτσα, δεν τον θεραπεύανε με τίποτα. Στην Σόφια στην Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία με έξοδα των συγγενών του κάνανε εξέταση με scanner και υπέρηχο. Του είπαν ότι είναι σε τελευταίου στάδιο του καρκίνου και του αρνήθηκαν να τον υποβάλλουν σε θεραπεία. Τον έστειλαν στο Ογκολογικό – εκεί οι γιατροί του είπαν ότι «Δεν μπορούμε ούτε να τον δεχτούμε, ούτε να τον θεραπεύσουμε. Μπορούμε μόνο να του βάζουμε ενέσεις μορφίνης. Του μένει 1 (μια) εβδομάδα ζωής». Ξεκίνησε να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια στην μέγιστη δοσολογία σύμφωνα με την συνταγή του δόκτορα. Μόνο μετά από 1 (έναν) μήνα οι δείκτες των γενικών εξετάσεων αίματος και των ούρων βελτιώθηκαν σημαντικά. Κατά την καινούργια εξέταση ο γιατρός του είπε: «αγόρι μου, ξέρεις ότι τα ογκολογικά κύτταρα διαλύονται. Κατά την βιοψία φαίνεται μόνο μείγμα από διαλυμένη ύλη. Εμείς δεν σου δίνουμε τίποτα – μόνο ένα αλμυρό νερό και βιταμίνες και βελτιώνεσαι. Τι γίνεται με τον δικό σου οργανισμό;» ( Του έδιναν μόνο 2 γρ. μορφίνη και διαλύματα του Hartmann και του Ringer). Τώρα βρίσκεται στον 3-ο μηνά μετά την λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών δεν λαμβάνει παυσίπονα, επειδή δεν τα χρειάζεται. Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και καλλιεργεί τον κήπο του.

11. Κα Ε.Α.-Τ., 45 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με ινώδη κύστη

Τεράστια ινώδης κύστη η οποία καλύπτει σχεδόν όλη την αριστερή ωοθήκη. Σύμφωνα με οδηγίες του δόκτορα, μετά από 4-μήνη λήψη των 2 από των φαρμακευτικών προϊόντων της εταιρείας «Dr.Biomaster», η κύστη εξαφανίζεται εντελώς. Οι καρκινικές δείκτες (Ca125) από 162 μονάδες μειώθηκαν σε 52, 4 U/ml.

12. Κος Κ. από την πόλη Πάζαρτζικ, ασθενής με καρκίνωμα στο στήθος

«Η σύζυγος μου είναι 52 ετών. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση για καρκίνωμα στο στήθος τον Αύγουστο του 2006. Είχε πέσει σε πολύ μεγάλη κατάθλιψη και αδυνάτισε περίπου κατά 10 (δέκα) κιλά. Με την βοήθεια των φαρμακευτικών μανιταριών κατάφερε να περάσει εύκολα την περίοδο των 25- ημερών ακτινοθεραπείας και χημειοθεραπείας. Δεν έκανε εμετούς και έτρωγε καλά, παρέμειναν στα όρια η αιμοσφαιρίνη, τα λευκοκύτταρα, η κατάθλιψη πέρασε γρήγορα, η γλυκόζη του αίματος μειώθηκε από 7 (εφτά) σε 3 (τρεις) μονάδες, οι καρκινικοί δείκτες μειώθηκαν από 15 σε 9 (εννέα), τα μαλλιά της δεν έπεσαν, αναπλήρωσε τα κιλά τα οποία είχε χάσει, ο ύπνος της ήταν κανονικός χωρίς να λαμβάνει υπνωτικά φάρμακα, η διόγκωση του ήπατος εξαλείφθηκε, εξαλείφθηκε η ταχυπαλμία και έφυγαν πολλά θηλώματα από το λαιμό. Είμαι πεπεισμένος ότι χωρίς αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια πολύ δύσκολα θα ολοκλήρωνε αυτήν την θεραπεία, όπως συνέβη άλλωστε με πολλούς από τους δικούς της γνωστούς».

13. Κα Μπ. Από την πόλη Σιβάτσεβο (κοντά στο Σλίβεν), ασθενής με καρκίνωμα στον πνεύμονα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες

«Ο πατέρας μου είναι 65 ετών. Του διέγνωσαν καρκίνωμα στον πνεύμονα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες, στην τραχεία και στο παχύ έντερο. Μετά την βρογχοσκόπηση είχε αδυνατίσει κατά 20 κιλά και σχεδόν συνέχεια ήταν ξαπλωμένος, δεν είχε όρεξη και πολύ δύσκολα έτρωγε. Ανέπνεε δύσκολα και έβηχε σε κάθε βήμα. Υπέφερε από διαβήτη, υψηλή πίεση και υπέστη καρδιακή προσβολή πριν 3 χρόνια. Ήταν τόσο άσχημα που οι γιατροί αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε εγχείρηση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Μετά από 2-μηνη λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών η αναπνοή του και η όρεξη του καλυτέρευσαν πολύ και από την χαρά του σηκώθηκε και χόρευε. Μετά τον 2-ο μήνα άρχισε να επανακτά τα κιλά που είχε χάσει, να περπατάει χωρίς να βήχει και επανήλθε η φυσική του δύναμη. Πλέον πια δεν λαμβάνει «Korvitol» κατά της υπέρτασης. Η γλυκόζη του αίματος μειώθηκε από τις 18 στις 7 (επτά) μονάδες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη απ’αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια».

14. Κος Μ., από το χωριό Ντραγκομάν, ασθενής με καρκίνο του μαστού

«Η μητέρα μου εγχειρίστηκε για καρκίνο του μαστού το 2005. Ακολούθησε 1 (ένα) πρόγραμμα χημειοθεραπείας πριν την εγχείρηση και 1 (ένα) μετά την εγχείρηση. Μετά την εγχείρηση υποβλήθηκε και σε ακτινοθεραπεία. Μετά από περίπου 18 μήνες οι καρκινικοί της δείκτες αυξήθηκαν σε 19. Η εξέταση έδειξε ότι υπάρχουν μεταστάσεις στην σπονδυλική στήλη και στην άρθρωση του ισχίου. Μετά από 45-ήμερη λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών οι μεταστάσεις δεν βρέθηκαν (σε εξέταση με σπινθηρογράφημα). Τότε της βρήκαν στο κεφάλι μηνιγγίωμα – καλοήθη όγκο (περίπου 7 εκ. επί 5 εκ.). Σύντομα με την ίδια εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο όγκος αρχίζει να μικραίνει. Οι καρκινικοί δείκτες μειώθηκαν στις 9 μονάδες, Η πίεση της μειώθηκε από 170/100 σε 120/80. Πολύ μεγάλη βελτίωση είχε στα νεφρά της. Μπορώ να δείξω κάθε 1 (ένα) ιατρικό έγγραφο το οποίο αποδεικνύει τα λεγόμενα μου. Συνεχίζει την θεραπεία με τα φαρμακευτικά μανιτάρια και περιμένω να θεραπευτεί εξ’ολοκλήρου».

15. Κος Γκ.Σ., 52 ετών, από την Σόφια, ασθενής με καρκίνωμα του πνεύμονα

Πλακώδες καρκίνωμα του πνεύμονα από τις 09.2007 – ανεγχείρητο (δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση). Μόνο με χημειοθεραπεία. Μεταστάσεις στο μεσοθωράκιο και στη δεξιά μασχάλη. Φραγμένος βρόγχος στο 2-ο τμήμα του πνεύμονα. Ξεκινάει να λαμβάνει την πιο δυνατή αγωγή από τα θεραπευτικά μανιτάρια. Τον Φεβρουάριο του 2008 ξανά εξετάζεται με αξονική τομογραφία. Το καρκίνωμα δεν βρέθηκε.

16. Κα Ε. Γκ. Τ., 45 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνο του μαστού

Καρκίνος του μαστού από τις 09.2006 με μέγεθος πορτοκαλιού. Την πρότειναν εγχείρηση και χημειοθεραπεία. Ξεκινάει «επειγόντως» να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια Shiitake και Maitake – 3 (τρείς) φορές από 2 κάψουλες την ημέρα. Μετά από 2,6 μήνες ο όγκος μειώθηκε έως το μέγεθος ενός μπιζελιού. Υποβλήθηκε σε 2 (δυο) προγράμματα χημειοθεραπείες, αλλά τα μαλλιά της δεν έπεσαν. Αναμένει να εγχειριστεί. Θεωρεί ότι με τα μανιτάρια μπορεί να την αποφύγει.

17. Κος Β.Π., 44 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνο στους όρχεις

Καρκίνος στους όρχεις που εγχειρίστηκε στις 12.06. Μεταστάσεις σε όλους τους περιφερειακούς λεμφαδένες. Ο όγκος ήταν 84 χιλ. Υποβλήθηκε σε 2 (δυο) προγράμματα χημειοθεραπείας. Λαμβάνει Cordiceps, Shiitake, Maitake, Reishi (γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες ) τους τελευταίους 2 (δυο) μήνες και ο όγκος μειώθηκε στα 29 χιλ. Πολύ καλή ανοχή στην χημειοθεραπεία.

18. Κος Τ.Κ., 93 ετών, από το χωριό Ζλατούσα, ασθενής με όγκο στο πρόσωπο

Όγκος στο πρόσωπο που βρίσκεται στο αριστερό αυτί στο κάτω μέρος. Εγχειρισμένος. Μετά την εγχείριση ο όγκος ξαναεμφανίζεται. Ξανά εγχειρίστηκε (στον δόκτορα Baldaranov – ΩΡΛ, Νοσοκομείο « Pirogov»). Υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία 12 φορές, χωρίς χημειοθεραπεία. Λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια τα οποία του συνταγογράφησαν πριν από 3 (τρεις) μήνες και νιώθει μεγάλη βελτίωση. Ξανά τρέφεται και έχει όρεξη. Εξαλείφθηκαν οι μεγάλοι κιρσοί του στο αριστερό πόδι. Εξαφανίστηκαν και τα σπυράκια από το πρόσωπό του.

19. Κος Κ.Π.ΜΠ., 71 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνωμα του προστάτη

Καρκίνωμα του προστάτη. Μεταστάσεις στα οστά του σκελετού. Δεν είναι εγχειρισμένος, υποβάλλεται 33 φορές σε ακτινοθεραπεία, χωρίς χημειοθεραπεία. Τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες λαμβάνει συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών σύμφωνα με τις συμβουλές του δόκτορα. Το PSA (ειδικό αντιγόνο συνδεδεμένο με τον προστάτη) από τις 71 μονάδες μειώνεται στις 38. Στην τελευταία πραγματοποιημένη εξέταση σε σπινθηρογράφημα των οστών δεν βρέθηκαν οι μεταστάσεις στον σκελετό. Έχει διογκωμένο αριστερό νεφρό. Γι’αυτό εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια.

20. Κα Κ.Π.Π., 62 ετών, από την πόλη Μπάνκια, ασθενής με καρκίνο του παχέως εντέρου, καρκίνο της μήτρας και όγκο στην πίσω επιφάνεια του μηρού

Της διαγνώστηκαν 3 (τρία) είδη καρκίνου, όλα διαφορετικά και χωρίς καμιά σχέση μεταξύ τους. Πρώτον καρκίνος του παχέως εντέρου. . Εγχειρίστηκε στις 01.08.2001. Στις 16.06.2005, μετά από 4 (τέσσερα) χρόνια, διαγνώστηκε καρκίνος της μήτρας. Με εγχείρηση απομακρύνθηκε η μήτρα με όλα τα σχετικά όργανα ( ολική υστερεκτομή). Και μέχρι τώρα δεν έχει αλλαγές στο κολπικό κολόβωμα. Επίσης, δεν παρατηρούνται διογκωμένοι λεμφαδένες από τους πυελικούς συνδέσμους. Στις 11.07.2007 κατά την αξονική τομογραφία της κοιλιάς και της μικρής πυέλου διαγνώστηκαν αιμαγγειώματα στο παρέγχυμα του ήπατος στην περιοχή του 3-ου και 8-ου τμήματος. Κατά πάσα πιθανότητα αλλαγές μετά την ακτινοβολία στην περιοχή της ουροδόχου κύστης. Φυσιολογική περιπρωκτική περιοχή. Στις 12.2007 στο Νοσοκομείο «Tokuda» στην πόλη Σόφια της διαγνώστηκε όγκος στην πίσω επιφάνεια του μηρού, ακριβώς κάτω από το κάτω τελείωμα του γλουτιαίου μυ. Αμέσως ξεκινάει λήψη φαρμακευτικών μανιταριών – 5 είδη , σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ήδη από την 10-η ημέρα αισθάνθηκε να έχει δυνάμεις, εξαφανίστηκαν οι συχνές ανάγκες για ούρηση, οι οποίες «πίκραιναν την ζωή της» (στο δεξί νεφρό είχε υδρονέφρωση). 4 (τέσσερις) μήνες μετά την ακολουθημένη εγχείρηση με συνεχή λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών αισθάνεται θαυμάσια, ξανά έχει θέληση για ζωή. Μπορεί να εργάζεται χωρίς να κουράζεται και συχνά να κάνει πολύωρες βόλτες. Μετά την ακολουθημένη πρώτη χημειοθεραπεία το 70% από τα μαλλιά της έπεσαν, αλλά μετά γρήγορα ξαναέβγαλε, και μετά την τρίτη χημειοθεραπεία δεν είχε σχεδόν καθόλου ενοχλήσεις (μόνο λίγο μείωση της όρεξης). Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενόχληση. Στις 13.03.2008 πραγματοποιήθηκε ελεγκτική αξονική τομογραφία. Το συμπέρασμα είναι ότι «δεν παρατηρείται καμία δυναμική στην εικόνα» (ο όγκος έχει σταματήσει την ανάπτυξη του στο δεδομένο στάδιο).

21. Κα Σ. Μ. Γκ., 43 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με κακοήθη όγκο, ο οποίος είχε φράξει το παχύ έντερο

Τον Νοέμβριο του 2006 εγχειρίστηκε κακοήθης όγκος, ο οποίος είχε φράξει το παχύ έντερο. Μετά απ’αυτό για 6 (έξι) μήνες υποβλήθηκε σε 6 (έξι) προγράμματα χημειοθεραπείας. Αδυνάτισε έως τα 45 κιλά (καθώς πριν από αυτό ήταν 68 κιλά). Πολύ δύσκολα αντέχει την χημειοθεραπεία: πέφτουν τα μαλλιά της, κάνει εμετούς, έχει αναγούλες, νιώθει αδυναμία – δεν μπορεί να σηκώνεται από το κρεβάτι. Τον Οκτώβριο του 2007 υποβλήθηκε σε εγχείρηση για επιστροφή του στομάχου. Της βρίσκουν άλλους 2 (δυο) μικρούς όγκους. Ξανά την εγχειρίζουν και ξανά υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Μετά το 1-ο πρόγραμμα χημειοθεραπείας ξεκινάει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια σύμφωνα με το πρόγραμμα του δόκτορα. Από τον Νοέμβριο του 2007 έως τον Οκτώβριο του 2008 παρακολούθησε 9 (εννέα) προγράμματα χημειοθεραπείας, αλλά πάντα ταυτόχρονα με τα συνταγογραφημένα της από τον δόκτορα φαρμακευτικά μανιτάρια. Χάρη σ’αυτά τα φαρμακευτικά μανιτάρια δεν ήταν στο κρεβάτι, δεν ζαλιζόταν και τα μαλλιά όχι μόνο δεν έπεφταν, αλλά έβγαιναν πολύ γρήγορα. Αισθανόταν πλέον πολύ ζωηρή. Οι εξετάσεις που της έκαναν από τον Οκτώβριο του 2008 – scanner, υπέρηχο και καρκινικοί δείκτες αίματος δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό αφού οι τιμές των αποτελεσμάτων ήταν φυσιολογικές. Σύμφωνα με όλους τους γιατρούς που την έχουν συμβουλέψει οι δείκτες της είναι όπως ενός υγειoυς ατόμου.

22. Κα Ρ.Π., ασθενής με μύωμα

«Έχω μύωμα εδώ και μερικά χρόνια, τυχαία έμαθα από την εφημερίδα «Γιατρός» για την χρήση των φαρμακευτικών μανιταριών και για το Κέντρο με τα φαρμακευτικά μανιτάρια στην Σόφια. Μου τράβηξε το ενδιαφέρον και μελέτησα τα πάντα που σχετίζονται με την θεραπεία με τα φαρμακευτικά μανιτάρια, διάβασα στο διαδίκτυο από διάφορες ιστοσελίδες και ήμουνα πολύ έκπληκτη και ευχάριστα απορημένη για τα φαρμακευτικά μανιτάρια – αυτά τα μικρά φαρμακεία. Στα τέλη του 2006 πήγα για να συμβουλευτώ τον δόκτορα στο Κέντρο με τα φαρμακευτικά μανιτάρια και του εξήγησα το πρόβλημα μου και αυτός μου συνταγογράφησε τα 3 (τρία) φαρμακευτικά μανιτάρια – Shiitake, Maitake και Reishi. Επίσης τα συνδύαζα και με κολλοειδές ασημί. Εκτός του μυώματος είχα πρόβλημα και με τον ύπνο. Αφού για διάστημα 2 (δυο) χρόνων λάμβανα υπνωτικά φάρμακα και ηρεμιστικά φάρμακα και παρ’όλα αυτά δεν ήταν αυτό ύπνος. Ξέρετε ποία ήταν η έκπληξη μου, εγώ κοιμόμουνα, και είχα ξεχάσει τον ήρεμο ύπνο εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίζω με αυτά και ήδη τον τελευταίο μήνα έχω ήρεμο ύπνο χωρίς να ξυπνάω. Είμαι πολύ ήρεμη και κατά την διάρκεια της ημέρας νιώθω θαυμάσια. Επειδή το μύωμα είναι ορμονική διαταραχή του οργανισμού, έχει πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες, οι οποίες εξαφανίστηκαν… Ευχαριστώ αυτά τα πλάσματα του θεού τα φαρμακευτικά μανιτάρια, για τα οποία ελάχιστα γνωρίζουμε και στην Ιαπωνία τα γνωρίζουν για περισσότερο από 2000 χρονια…. Χαίρομαι που υπάρχουν…»

23. Κα Μ.Σ.Σ., 64 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνο του μαστού

Καρκίνος του μαστού, εγχειρισμένη πριν 4 (τέσσερα) χρόνια. Υποβλήθηκε σε 6 (έξι) προγράμματα χημειοθεραπείας και 20 προγράμματα ακτινοβολίας. Διαβητική από το 1991. Λαμβάνει Tamoxifen, από το οποίο παθαίνει κατάθλιψη και ξεσπά σε κλάματα. Εδώ και 1 (έναν) μήνα λαμβάνει Agarik και Maitake. Νιώθει πολύ καλά. Αυξήθηκε η ζωτικότητα της και ο τόνος της. Έχει κάνει προφίλ της γλυκόζης πριν 1 (μια) εβδομάδα. Έχει βελτίωση.

24. Κα Π.Δ., 72 ετών, από την πόλη Πέρνικ, ασθενής με ισχαιμική καρδιακή νόσο, αδενοϊο λοίμωξη και μαστοπάθεια

Υποφέρει από ισχαιμική καρδιακή νόσο, αδενοϊο λοίμωξη και μαστοπάθεια. Εύκολα κρυώνει και συχνά έχει ρίγη. Πριν 3 (τρεις) μήνες ξεκίνησε να λαμβάνει Shiitake και Reishi (εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες) – 2 (δυο) φορές από 2 κάψουλες ημερησίως. Αυτή τη στιγμή νιώθει πολύ καλύτερα και τρέφεται καλά. Ήδη δεν έχει τα συνηθισμένα ρίγη. Λείπει η μέχρι τώρα καταρροή από την μύτη και οι πόνοι στο λαιμό. Όλο τον χειμώνα πέρασε μόνο 1 (ένα) οξύ αναπνευστικό επεισόδιο, αλλά το αντιμετώπισε πολύ πιο εύκολα από το συνηθισμένο.

25. Κα Κ.Α., 50 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνο της ωοθήκης

Καρκίνος της ωοθήκης, μεγάλος όσο ένα ποτήρι του καφέ (περίπου 150 γρ.). Εγχειρισμένη το 2006. Υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία. Αισθανόταν αδυναμία, με πόνους και φουσκάλες στα χέρια. Εξαρχής άρχισε να λαμβάνει Shiitake, Reishi, Cordyceps και Agarik (γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες). Ήδη από τον 1-ο μήνα εξαλείφεται η τριχόπτωση, βελτιώνεται η όρεξη της και αυξάνεται ο τόνος της.

26. Κος Κ., 18 ετών, από την πόλη Μπουργκάς, ασθενής με ηπατίτιδα С

Νεαρός που θα καταταγεί στον στρατό, ναρκομανής. Μολυσμένος με хепатит C. Πολύ δύσκολα μπήκε σε πρόγραμμα με ιντερφερόνη. Μέχρι το ξεκίνημα του προγράμματος για 3 (τρεις) μήνες λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια τα οποία του είχαν συνταγογραφήσει. Κατά την υποχρεωτική προκαταρκτική εξέταση τα δείγματα του είναι αρνητικά. Οι γιατροί τον έδιωξαν επειδή δήλωσαν ότι προσποιούταν τον ασθενή, ο οποίος προσπαθεί να μπει σε δωρεάν θεραπεία.

27. Πάτερ Λ., 50 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με χρόνια ηπατίτιδα C

Χρόνια ενεργή ηπατίτιδα C, μολύνθηκε μετά από μετάγγιση πριν 2 (δυο) χρόνια. Μετά από 3-μηνη χρήση του συνταγογραφημένου συνδυασμού φαρμακευτικών μανιταριών έχει ξαφνική βελτίωση σε όλες τις πτυχές – των ειδικών ορολογικών δεικτών της ηπατίτιδας, εξετάσεις του ήπατος κ.α.

28. Κος Ρ.Α., 43 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με πολύποδες στη μύτη

Πολύποδες στη μύτη. Εγχειρισμένος πολλές φορές. Μετά από κάθε εγχείρηση προέκυπτε μεγαλύτερη εξάπλωση των πολύποδων. Μόνο μετά από 1 (έναν) μήνα λήψης του συνταγογραφημένου συνδυασμού φαρμακευτικών μανιταριών, από την μύτη ξαφνικά με λίγη αιμορραγία πέφτει πολύποδας με μέγεθος 3 εκ. Εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια.

29. Κος Π.Λ.Π., 69 ετών, από την πόλη Σόφια, κτηνίατρος με πολύποδες και καρκίνωμα του παχέως εντέρου

Τον Ιούλιο του 2007 υποβάλλεται σε εκτομή του όρθρου του σιγμοειδούς στο παχύ έντερο εξαιτίας πολύποδων. Τον Δεκέμβριο του 2007 καινούριες εξαπλώσεις πολύποδων στην περιοχή της κατασκευασμένης αναστόμωσης του παχύ εντέρου – η πραγματοποιημένη βιοψία έδειξε χρόνιες φλεγμονώδες αλλαγές. Τον Φεβρουάριο του 2008 εγχειρίστηκε για καρκίνωμα του παχέως εντέρου – pT3N1M0, με διαστάσεις 4 εκ. x 5 εκ. Αμέσως ξεκινάει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια σύμφωνα με πρόγραμμα (Shiitake, Maitake, Reishi, Hericium και Agarik – γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες ). Ταυτόχρονα υποβάλλεται σε 6 (έξι) προγράμματα χημειοθεραπείας με Xeloda. Τα ανέχεται πολύ εύκολα – χωρίς καθόλου ανεπιθύμητες παρενέργειες. Μετά ακολουθεί άλλο πρόγραμμα (Immyun Modulator, Hericium – γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες και Maitake σε σκόνη). Μετά από συνεχή 6-μηνη χρήση των φαρμακευτικών μανιταριών, όλα τα είδη πραγματοποιημένων ελεγκτικών εξετάσεων δείχνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα μη φυσιολογικό, εκτός φυσιολογικών τιμών, και ο ασθενής είναι πρακτικά υγιής. Δεν νιώθει κούραση κατά την βαριά σωματική εργασία στο χωριό. Οριστικά θεραπεύτηκε η αυξημένη πίεση. Κατά την πραγματοποιημένη τον Ιούλιο του 2008 εγγενή με σκιαγραφική ύλη ενδοφλέβια τομογραφική εξέταση στην κοιλιά και την μικρή πύελο, δόθηκε το εξής συμπέρασμα: «Λείπουν τομογραφικά στοιχεία για υποτροπή κύριας ασθένειας. Λείπουν στοιχεία για δευτερεύουσες αλλαγές. Δεν φαίνονται παθολογικά διογκωμένα λαγόνια του λεμφαδένα».

30. Κα Ι.Ι., 46 ετών, από την πόλη Μοντάνα, ασθενής με νόσο του Hodgkin και καρκίνο του δέρματος (μελάνωμα)

Νόσος του Hodgkin – οζώδης σκλήρυνση κατά πλάκας – 3 «Β», 1-η επανεμφάνιση. Συνοδευόμενη ασθένεια malignum μελάνωμα (Clark 3-ου σταδίου). Το 2005 εμφανίζει διογκωμένους λεμφαδένες σε όλο το σώμα. Τον Ιανουάριο του 2006 μετά από διαγνωστική λαπαροσκόπηση εξαιτίας συσσωρεύσεων λεμφαδένων στην περιοχή της κεφαλής του πάγκρεατος διαγνώστηκε Νόσος του Hodgkin. Σε στάδιο 3 «Β» κλινικό στάδιο, για ενόχληση του παρεγχύματος του πνεύμονα. Εγχειρισμένη. Αφαιρέθηκαν 3 (τρεις) λεμφαδένες από 6 εκ. στην περιοχή του ήπατος και από το μεσεντέριο στην περιοχή της κεφαλής του πάγκρεατος. Πραγματοποιήθηκαν 6 (έξι) ολοκληρωμένα προγράμματα χημειοθεραπείας. Υποβλήθηκε σε ακτινοβολία μόνο 3 (τρεις) φορές λόγω κακής ανοχής. Τον Οκτώβριο του 2007 καινούργια επανεμφάνιση με διόγκωση των λεμφαδένων σε όλες τις περιοχές, και επιπλέον διογκωμένη σπλήνα. Ολοκλήρωσε άλλα 3 (τρία) προγράμματα σύμφωνα με το πρόγραμμα με Σισπλατίνη και Dikarbazin εξαιτίας εν τω μεταξύ διαγνωσμένου κακοήθες μελανώματος τον Αύγουστο το 2007. Κατά την θεραπεία – διογκωμένοι λεμφαδένες στην αριστερή μασχάλη και στην αριστερή κλείδωση. Η βιοψία η οποία πραγματοποιήθηκε από εκεί επιβεβαιώνει ιστολογικά ότι γίνεται λόγος για επανεμφάνιση της Νόσου του Hodgkin. Υποβλήθηκε ξανά σε 3 (τρία) προγράμματα χημειοθεραπείας (το τελευταίο με Mitokantron). Ξεκινάει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια (Immyun Modulator και γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες από Cordyceps, Agaricus και Shiitake). Πολύ σύντομα – μόνο μετά από 1 (έναν) μήνα ήδη έχει θετικά αποτελέσματα. Νωρίτερα πολύ γρήγορα κουραζόταν και μετά από μερικά βήματα έπρεπε να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή μόνη της κουβαλάει κάρβουνα με κουβάδες μέχρι το σπίτι της. Τον Ιούλιο του 2008 κατά εγγενή εξέταση με αξονική τομογραφία δεν φαίνονται πια στοιχεία για πρωτογενή σχήματα και δευτερογενείς βλάβες. Δεν φαίνονται στοιχεία για λεμφαδενοπάθεια Πετυχημένη μείωση. Η άρρωστη δεν τόλμησε να πει μπροστά στους θεράποντες γιατρούς ότι λάμβανε ιατρικά μανιτάρια.

31. Ευχαριστήριο γράμμα σταλμένο με e-mail

Ημερομηνία: Mon, 28 Mar 2011 15:06:27 +0300 [15,06,27 EEST]
Από: … (άγνωστος)
Προς: Σύλλογος περί θεραπευτικών μανιταριών Βουλγαρία
Θέμα: [Δεν έχει θέμα]
«Γεια σας! Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον δόκτορα, ο οποίος θεραπεύει την μητέρα μου με μανιτάρια ζωτικής σημασίας τους τελευταίους 4-5 μήνες. Η διάγνωση της είναι λιποσάρκωμα. Πριν να τον επισκεφτεί είχε απερίγραπτη εμφάνιση, αλλά χάρη στις δικές του συστάσεις και την κατάλληλη θεραπεία τώρα η διαφορά είναι απίθανη. Πρώτον η μητέρα μου άρχισε να τρέφεται, έχει αυξημένη διάθεση, έγινε και περισσότερο δραστήρια. Με 2 (δυο) λόγια ΘΑΥΜΑ. Κάντε μεγαλύτερη διαφήμιση των δικών σας προϊόντων, για να γνωρίζουν οι άνθρωποι και να θεραπεύονται.
Ευχαριστώ!»

32. Κα Ν.Μ., 61 ετών, από την πόλη Σόφια, ασθενής με καρκίνο του πνεύμονα και μεταστάσεις στη σπονδυλική στήλη

Καρκίνος του πνεύμονα με μεταστάσεις στη σπονδυλική στήλη. Σε πολύ σοβαρή γενική κατάσταση, σχεδόν ακίνητη, με πολύ δυνατούς πόνους στην πλάτη. Από τις 5 Δεκεμβρίου του 2010 ξεκινάει να λαμβάνει συνδυασμό από τα προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών Immyun Modulator και γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες από Shiitake, Maitake, Reishi, Cordyceps και Korilus, καθώς τα 2 (δυο) σημαντικότερα απ’αυτά σε διπλή δοσολογία έχοντας εκτιμήσει την κατάστασή της. Μόνο 3 (τρεις) εβδομάδες μετά ένιωσε μεγάλη ανακούφιση. Ήδη μπορούσε να σηκώνεται από το κρεβάτι και να κουνάει τα πόδια της. Οι πόνοι υποχώρησαν σημαντικά, καθώς και ο εμετός. Εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια.

33. Κα 42 ετών με καρκίνο του μαστού και μεταστάσεις στα οστά, από μικρή πόλη κοντά στην Σόφια
Πριν 3 (τρία) χρόνια εγχειρισμένη από καρκίνο του μαστού – 3-το στάδιο. Έκανε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία και ένιωθε καλά σ’αυτά τα 3 (τρία) χρόνια. Σε περαιτέρω εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει μεταστάσεις στα οστά – 4-ο στάδιο καρκίνουκαι οι γιατροί την διέγραψαν. Η γυναίκα λέει: «Σκεφτόμουν να καταθέσω χαρτιά στην Περιφερειακή Ιατρική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για αναπηρία και οι γιατροί μου είπαν – γιατί να καταθέσεις τα χαρτιά αφού μπορεί και να μην προλάβεις την απόφαση της Περιφερειακής Ιατρικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων;» Τότε η γυναίκα αποφάσισε να ψάξει εναλλακτική θεραπεία και βρήκε τον θεραπευτή με τα φαρμακευτικά μανιτάρια, ο οποίος της όρισε την λήψη συνδυασμού προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών. Μετά την πραγματοποιημένη ακτινοθεραπεία οι καρκινικοί δείκτες ήταν 418 και μόνο 1 (μια) εβδομάδα μετά το ξεκίνημα της λήψης των προϊόντων από φαρμακευτικά μανιτάρια πήγε να της χορηγήσουν διφωσφονικά, οι καρκινικοί της δείκτες ήταν πια 315. Μετά από άλλον εναμιση μήνα εντατικής λήψης των προϊόντων (14.12.2010) οι καρκινικοί της δείκτες μειώθηκαν μέχρι το 193. Αυτή τη στιγμή νιώθει πολύ καλά, είναι ζωηρή αλλά πριν το ξεκίνημα της λήψης των φαρμακευτικών μανιταριών «ίσα – ίσα περπατούσε, σερνόταν σαν να είναι χτυπημένη, λαχάνιαζε και δεν είχε καθόλου δυνάμεις».

34. Κα 40 ετών με καρκίνωμα στον τράχηλο της μήτρας, από την πόλη Σόφια

Έχει καρκίνωμα στον τράχηλο της μήτρας, 2-ο στάδιο, (10.10.2010), με πόνους και αιμορραγία. Υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία (30 Γκρέϊ) και χημειοθεραπεία (3 επί 50 ml Σισπλατίνη ). Ξεκινάει ενυδατική λήψη μεγάλων ποσοτήτων από τα συνταγογραφημένα της φαρμακευτικά μανιτάρια σύμφωνα με το πρόγραμμα. Στις 20 Νοεμβρίου του 2010 κατά την ανάλογη εξέταση διαπιστώνεται ότι ο όγκος της έχει μειωθεί. 5 (πέντε) ημέρες αργότερα με scanner, οι γιατροί βρίσκουν ότι ο όγκος συρρικνώνεται. Στις 22 Δεκεμβρίου διαπιστώνεται με τεστ Παπανικολάου, ότι τα κύτταρα της βρίσκονται σε φυσιολογικά επίπεδα, λείο επιθήλιο στον τράχηλο της μήτρας. Στις 19.01.2011 κατά την διάρκεια επαναληπτικής εξέτασης με scanner διαπιστώθηκε ότι η εξεταζόμενη δεν έχει στοιχεία για καρκίνο.

35. Κος Meiren Р.В. (γεννημένος το 1949) από το Βέλγιο. Ασθενής με καρκίνο του παχέως εντέρου. Αφήγηση του αρρώστου, εγγεγραμμένη στις 07.07.2011.:

«Μετά από πολλές ενοχλήσεις από αίμα στα κόπρανα, η διάγνωση στο τέλος του 2006 ήταν σαφής – καρκίνος του παχέως εντέρου. Ακριβώς πάνω από το ορθό βρέθηκε όγκος με διαστάσεις 5 εκ. επί 2 εκ.

1 (μια) εβδομάδα αργότερα ό όγκος αφαιρέθηκε μαζί με 32 λεμφαδένες. Στο εργαστήριο βρήκαν ότι 9 (εννέα) απ’αυτά ήδη ήταν μολυσμένα και ακολούθησε θεραπεία με χημειοθεραπεία – 12 συνεδρίες. Εφόσον πέρασε αυτός ο εφιάλτης, όλα φαίνονταν καλά και μπορούσα να επιστρέψω στην δουλειά. Αλλά δυστυχώς, σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά απ’αυτό διαγνώστηκε καρκίνος του ορθού και οι γιατροί αποφάσισαν να λάβουν ριζική δράση – 25 συνεδρίες ακτινοθεραπείας, που συνοδεύτηκαν από ακρωτηριασμό του ορθού. Ως συνέπεια μέχρι το τέλος της ζωής μου θα ζω με τεχνητό πρωκτό (κολοστομία). Μου ήταν πολύ δύσκολο να το δεχτώ και από τις ακολουθημένες ακόμα 6 (έξι) συνεδρίες χημειοθεραπείας δεν ένιωσα καλύτερα. Τότε αποφάσισα να συμπληρώσω την Παραδοσιακή Ιατρική με εναλλακτική θεραπεία και ξεκίνησα φυσική θεραπεία, που με σύστησαν Γερμανοί ειδικοί. Κάθε εβδομάδα μου χορηγούσαν ενέσιμα 11 φυσικά προϊόντα, τα οποία βοηθούν για την καταπολέμηση της πάθησης μου και να θωρακίσουν τον οργανισμό μου με τις απαραίτητες ουσίες, για την συνέχιση της καταπολέμησης του προβλήματος μου.

Τότε η κόρη μου, η οποία μένει στην Βουλγαρία, άκουσε για την θεραπεία με ασιατικά μανιτάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Η βιβλιογραφία σχετικά με το θέμα μας έπεισε και επισκεφθήκαμε τον ειδικό δόκτορα στην πόλη Σόφια. Με αποτέλεσμα καθημερινά να λαμβάνω 30 κάψουλες με εκχύλισμα φαρμακευτικών μανιταριών.

Ο δόκτορας επίσης με παρακίνησε να τηρώ αυστηρή δίαιτα για ασθενείς με καρκίνο, την οποία περισσότερο ή λιγότερο προσπαθούσα να τηρώ εκείνον τον καιρό. Αλλά ξανά, δυστυχώς. Οι καρκινικές μεταστάσεις είχαν φτάσει στο ήπαρ, αργότερα και στους 2 (δυο) πνεύμονες. Εννοείται, για μένα αυτό ήταν καταστροφικό και η διάγνωση δεν ήταν πολύ ελπιδοφόρα. Ακολούθησαν ακόμα χημειοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση. Από το ήπαρ αφαιρέθηκε μικρός όγκος και αργότερα κατά το διάστημα μεταξύ του 6-ου και 9-ου μηνός επίσης αφαιρέθηκαν και μέρη από τους 2 (δυο) πνεύμονες. Ο άνθρωπος μπορεί να τα παρατήσει και από πολύ λιγότερα προβλήματα. Οι γιατροί δεν περίμεναν ο οργανισμός μου να κερδίσει την μάχη. Αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι οι φυσικές θεραπείες, οι οποίες εξακολουθώ να παρακολουθώ, βοήθησαν πολύ. Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Είμαι πεπεισμένος ότι με βοήθησαν, καθώς ενίσχυσαν το ανοσοποιητικό μου σύστημα ξανά!

Και μετά απ’αυτό ήρθαν και τα καλά νέα – απίστευτο ή όχι, τότε οι εφιαλτικές μεταστάσεις σταμάτησαν! Γιατί; Ποτέ δεν θα καταλάβουμε με σιγουριά, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι η φυσικοθεραπεία και κυρίως τα φαρμακευτικά μανιτάρια αποδείχτηκαν πολύ αποτελεσματικά μέσα. Χωρίς αυτά πολύ πιθανόν δεν θα ήμουνα ζωντανός. Αυτό εννοείται είναι η δική μου άποψη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φαίνεται το αποτέλεσμα και η κατάσταση της υγείας μου τα τελευταία 2 (δυο) χρόνια είναι πολύ καλή. Ήδη καθόλου δεν έχω όγκους στα scanner! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι και στο μέλλον. Ακόμα ακολουθώ τις οδηγίες του δόκτορα και λαμβάνω 20 κάψουλες καθημερινά από τα ασιατικά μανιτάρια.»

36. Κος Σ. 69 ετών, από την πόλη Σόφια, συνταξιούχος οδοντίατρος με αδενοκαρκίνωμα του προστάτη

Αδενοκαρκίνωμα του προστάτη. Μετά από βιοψία με παρακέντηση, το καρκίνωμα μεγαλώνει. Αρχίζουν πόνοι σε όλα τα οστά, και στα πλευρά. Στο scanner, καθώς λέει αυτός: «έλαμπα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο». Δυστυχώς, ο πόνος στο λαγόνιο οστό και στον μηρό, αρχικά θεωρηθήκαν ως πόνοι από δισκοπάθεια. Το συνδεδεμένο αντιγόνο για τον προστάτη (PSA) αρχικά ήταν άνω του 100 και στην συνέχεια έως και 271 μονάδες, με φυσιολογική τιμή λιγότερο από 2,7 mg /l. Δύσκολα ανεβαίνει και κατεβαίνει και από το κρεβάτι.

3 (τρεις) μήνες λαμβάνει τις μέγιστες δοσολογίες από Imyun Modulator και γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες, το PSA μετά από αυτούς τους 3 (τρεις) μήνες μειώνεται στο 32, οι πόνοι στον μηρό δεν υπάρχουν πια, υπάρχει ένας μικρός πόνος που έχει απομείνει στο δεξί χέρι. Αναμένει χημειοθεραπεία με Androkur. Ο άρρωστος νιώθει καλά, τώρα πολύ εύκολα κινείται και στις σκάλες. Φυσιολογικές είναι και οι γενικές εξετάσεις αίματος. Από τις τιμές των δεικτών της AP (Αλκαλικής φωσφατάσης) προκύπτει ότι είχε διάλυση του οστού και τώρα δεν έχει.

37. Κα Δ.Τ. 57 ετών, από την πόλη Σόφια. Ασθενής με καρκίνωμα του μαστού

Εγχειρισμένη πριν 1 (ένα) χρόνο εξαιτίας καρκινώματος του μαστού. Διαγνώστηκε στο αρχικό στάδιο και παρ’όλα αυτά ξεκινάει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια στην μεγαλύτερη δυνατή δοσολογία. Κατά την διάρκεια όλου αυτού του χρόνου λάμβανε τα φαρμακευτικά μανιτάρια σύμφωνα με την συνταγή του δόκτορα. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου υποβάλλεται σε πρόγραμμα ακτινοθεραπείας. Η άρρωστη είναι βαθιά πεπεισμένη ότι η λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου την έχουν βοηθήσει να νιώθει πολύ καλύτερα. Δεν έχει καθόλου ενοχλήσεις. Θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια με πιο ελαφρύ πρόγραμμα και κατά την διάρκεια του επόμενου χρόνου.

Τώρα, σύμφωνα με την συμβουλή του δόκτορα, θα λαμβάνει τα συνταγογραφημένα προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών στην μέγιστη δοσολογία σαν υποστηρικτικό πρόγραμμα μόνο για 2 (δυο) μήνες νωρίς την άνοιξη και για 2 (δυο) μήνες αργά το φθινόπωρο.

38. Κα Λ.Μ. 62 ετών, από την πόλη Σόφια. Ασθενής με μύωμα

«Πριν 4 (τέσσερα) χρόνια είχα γυναικολογικό πρόβλημα – μύωμα, 3 εκ. επί 5 εκ. και μου σύστησαν να κάνω εγχείρηση. Ενημερώθηκα για την θεραπεία με τα φαρμακευτικά μανιτάρια και επικοινώνησα για να συμβουλευτώ τον δόκτορα. Λάμβανα ταυτόχρονα 5 (πέντε) είδη προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών. Τα λάμβανα 6 (έξι) μήνες, και το αποτέλεσμα τους ήταν απίθανο κιόλας από τον 1-ο μήνα. Πριν το ξεκίνημα της θεραπείας είχα πόνους στις αρθρώσεις, μούδιασμα του δεξιού χεριού, αϋπνία, περπατούσα στους δρόμους καταβεβλημένη και τα πάντα τριγύρω μου ήταν ομιχλώδες. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν. Τα μαλλιά μου σταμάτησαν να πέφτουν. Πριν από αυτό οι φτέρνες μου ήταν σκληρές – τώρα έγιναν ροζ σαν μωρού. Κοιμάμαι καλά μέχρι σήμερα, μείωσα τις διόπτρες των γυαλιών μου κατά 1 (ένα) βαθμό.

Τα φαρμακευτικά μανιτάρια συνδυασμένα με φυσικό διατροφικό πρόγραμμα είναι ένα θαύμα της φύσης. Πάντα θα αναζητώ για κάθε περίπτωση την βοήθεια των θεραπευτών με τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Αυτός είναι εύκολος και ευχάριστος τρόπος «θεραπείας» και το αποτέλεσμα είναι απίθανο.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον δόκτορα.»

39. Κα Κ.Γκ. 70 ετών, από την πόλη Σόφια. Ασθενής με μυελογενή λευχαιμία. Το γράμμα γράφει η κόρη της – Π.Ι. στις 29.12.2011

«Πέρσι τον Δεκέμβριο διαγνώστηκε στην μητέρα μου – μυελογενής λευχαιμία. Ξεκινήσαμε χημειοθεραπεία. Ίσα – ίσα που επέζησε. Κατά την διάρκεια που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο εμείς οι συγγενείς αρχίσαμε να ψάχνουμε εναλλακτικές δυνατότητες για αυτήν την πάθηση. Αφού ενημερωθήκαμε, συμβουλευτήκαμε και ερευνήσαμε, εμείς καταλήξαμε σ΄αυτή την Μη Παραδοσιακή Ιατρική – Θεραπεία με φαρμακευτικά μανιτάρια.

Αμέσως, με το που βγήκε από το νοσοκομείο, η μητέρα μου ξεκίνησε να λαμβάνει όλα τα φαρμακευτικά μανιτάρια και άλλα συμπληρώματα όπως Αλόη Αρμπορέσενς (Aloe Arborescens), ESSIAC, σελήνιο, φλοιό από Tabebuia impetiginosa (ή Lapacho), έλαιο από συκώτι καρχαρία κ.α. τα οποία ο δόκτορας της είχε συστήσει στις μέγιστες δοσολογίες. Και συνεχίστηκε η αγωγή για παραπάνω από 1 (έναν) χρόνο. Εν τω μεταξύ υποβλήθηκε σε άλλες 2 (δυο) χημειοθεραπείες, για τις οποίες ο αιματολόγος επέμενε, αλλά δεν σταμάτησε τα φαρμακευτικά μανιτάρια και τα άλλα συμπληρώματα και στο νοσοκομείο. Σχεδόν δεν κατάλαβε την 2-η και την 3-η χημειοθεραπεία, κάτι το οποίο είμαι σίγουρη ότι οφειλόταν στην ευεργετική δράση των προϊόντων μανιταριών. Τώρα οι εξετάσεις της είναι τόσο καλές που ο αιματολόγος εκπλήσσεται.

Μετά τον 1-ο χρόνο οι δοσολογίες των λαμβανομένων συμπληρωμάτων υποτριπλάσιάστηκαν. Αυτή εξακολουθούσε να λαμβάνει τα προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών μέχρι και σήμερα. Η μητέρα μου είναι 71 ετών, στο επάγγελμα είναι δικηγόρος και εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι και τώρα. Θέλω να πω σε όλους εσάς οι οποίοι θα διαβάσετε αυτό μήνυμα ότι στρεφόμενοι προς την Εναλλακτική Ιατρική, εσείς δεν θα χάσετε τίποτα. Δεν γίνονται μόνο τα Χριστούγεννα θαύματα!».

40. Κα Α.Σ. 40 ετών, από την πόλη Σόφια. Ασθενής με καρκίνωμα του μαστού

«Πέρσι τον Μάιο μου διέγνωσαν καρκίνωμα του μαστού – 6 εκ. και μου είπαν ότι πρέπει να υποβληθώ σε εγχείρηση αμέσως, επειδή μετά από 1 (ένα) μήνα θα είναι αργά. Αλλά εγώ δεν ήθελα και ξεκίνησα να λαμβάνω τα φαρμακευτικά μανιτάρια, τα οποία μου σύστησε ο δόκτορας, τα λάμβανα 5 (πέντε) μήνες και ήδη δεν ψηλαφίζω τίποτα από τον καρκίνο στο στήθος.»

41. Κος Λ.Ρ.Ρ. 69 ετών, από την πόλη Σόφια, 01.12.2011. Ασθενής με με πολλαπλό μυέλωμα.

Πολλαπλό μυέλωμα – 3-ο στάδιο. Ενοχλείται από ακινησία, κατάγματα θωρακικού σπονδύλου – 6-ου, 8-ου και 11-ου, αιμοσφαιρίνη κάτω του 70 (με φυσιολογική τιμή 140-175), λευκοκύτταρα – περίπου 2000 ( με φυσιολογική τιμή 4400 – 11300). Πολύ υψηλά επίπεδα των πλασματοκυττάρων (άνω του 80 – αυξημένα κατά 30% από τις φυσιολογικές τιμές). Πρωτεΐνη – αυξημένη κατά 80% (με φυσιολογικές τιμές 65 – 83 g/l). Πόνοι σε όλους τους οσφυϊκούς σπονδύλους και σε όλα τα μεγάλα οστά της πυέλου. Σε scanner η δομή των οστών ήταν πολύ πορώδες, όπως στην εμμηνόπαυση στις γυναίκες. Αυξημένη ευθραυστότητα, καθώς σε πέσιμο έχει σπάσει 3 (τρία) πλευρά. Πρωτεΐνη στα ούρα – 18 γρ./24 ώρες ( τώρα είναι λιγότερο από 1 γρ. – 07.12.2.2011).

Εν τω μεταξύ υποβλήθηκε μόνο σε 1 (ένα) πρόγραμμα ακτινοθεραπεία και στην συνέχεια αρνήθηκε να συνεχίσει εξαιτίας της καύσης που ένιωθε και της μη αποτελεσματικότητας ( δεν σταματούσε τους πόνους του). Του συνταγογράφηθηκε χημειοθεραπεία – 10 συνεδρίες, από 1 (μια) μηνιαίως, αλλά άντεξε μόνο 3 (τρείς) μεταγγίσεις.

Τον Νοέμβριο του 2010 ξεκινάει να λαμβάνει το Immyun Modulator και ακόμα μερικά προϊόντα με γερμανικά εκχυλίσματα με 20% πολυσακχαρίτες από τα φαρμακευτικά μανιτάρια. 5 (πέντε) μήνες συνεχόμενους χρησιμοποιεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο συνταγογραφήθηκε από τον δόκτορα. Μετά τον 7-ο μήνα προστίθεται και το φάρμακο «Magikal» – 1 δισκίο ημερησίως. Έως τώρα λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια για περισσότερο από 1 (ένα) χρόνο, καθώς μετά τον 5-ο μήνα, για οικονομικούς λόγους λάμβανε μόνο το Imyun Modulator – 3 (τρεις) φορές από 2 (δυο) κάψουλες.

Αυτή τη στιγμή, η καθίζηση του αίματος (Ταχύτητα καθίζησης ερυθρών) είναι με δείκτη 10 με φυσιολογική τιμή λιγότερο από 20 στους άντρες κάτω των 50 ετών ( πριν αυτό ήταν συνέχεια 80-90-100). Τα λευκοκύτταρα ήταν από 1,6 έως 2. Τώρα είναι 5,9 με φυσιολογικές τιμές 4,4-11,3 g/l. Η αιμοσφαιρίνη του είναι ήδη 127. Η πρωτεϊνουρία είναι πλέον λιγότερη από 1 γρ., και η συνολική πρωτεΐνη είναι στις φυσιολογικές τιμές. Αυτήν την στιγμή τα ποσοστά των πλασματοκυττάρων είναι κάτω του 5 %. Τώρα ο άρρωστος περπατάει άνετα και στις 03.03.2012 θα εξεταστεί δείγμα μυελού των οστών. Δεν νιώθει καθόλου κούραση, τα οστά του δεν τον πονάνε όπως πριν.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤ. EΦTIMOΒA, πόλη Πλόβντιβ

42. Γυναίκα, 26 ετών, από την πόλη Σμόλιαν. Ασθενής με καρκίνο του μαστού.

Διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Ο μαστός αφαιρέθηκε, αλλά απομένουν μεταστάσεις στον πνεύμονα, στο ήπαρ και στα οστά. Μετά από 2-μηνη λήψη του «Immyun Modulator» και μερικά άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών μανιταριών, μεταστάσεις δεν βρέθηκαν στον πνεύμονα και στο ήπαρ. Η θεραπεία συνεχίζεται.

43. Άντρας από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με καρκίνο του προστάτη και μεταστάσεις στα οστά.

Άντρας με καρκίνο του προστάτη και μεταστάσεις στα οστά. Νιώθει δυνατούς πόνους στα οστά εξαιτίας των μεταστάσεων. 1 (ένα) μήνα μετά το ξεκίνημα της λήψης του «Immyun Modulator» και τα συνοδευόμενα προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών, οι πόνοι σταματούν σχεδόν εντελώς. Η θεραπεία συνεχίζεται.

44. Κα, 60 ετών, από την πόλη Πέστερα. Ασθενής με καρκίνο του εγκεφάλου.

Καρκίνος του εγκεφάλου. Δεν εγχειρίστηκε. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. 6 (έξι) μήνες λαμβάνει τα προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών – «Immyun Modulator» και ακόμα μερικά προϊόντα. Η τελευταία εξέταση δείχνει ότι ο όγκος δεν αναπτύσσεται και είναι έγκλειστος. Η γυναίκα νιώθει καλά και δεν έχει ενοχλήσεις.

45. Κα. Ι.Κ., 50 ετών, από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με όγκο του εγκεφάλου.

Γυναίκα με όγκο του εγκεφάλου. Εγχειρισμένος, με επανεμφάνιση καρκίνου στο άλλο ημισφαίριο του εγκεφάλου. Αρνήθηκε να υποβληθεί σε 2-η εγχείρηση. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 2 (δυο) ετών λάμβανε υψηλές δοσολογίες από εκχυλίσματα φαρμακευτικών μανιταριών και οι θεράποντες γιατροί δέχτηκαν ότι είναι κλινικά υγιής. Κατά την διάρκεια και της 3-ης χρονιάς εξακολουθεί να λαμβάνει «Immyun Modulator» με προέλευση φαρμακευτικών μανιταριών.

46. Κος Γκ. Τ., 75 ετών, από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με καρκίνωμα του πνεύμονα και μεταστάσεις στους λεμφαδένες.

Πριν από 5 (πέντε) χρόνια λόγω διάγνωσης καρκινώματος του πνεύμονα και πάρα πολλές μεταστάσεις στους λεμφαδένες, αρνήθηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση και χημειοθεραπεία, ξεκίνησε να λαμβάνει τα μανιτάρια ζωτικής σημασίας. Έχει φανερή βελτίωση – εξαλείφθηκε η δύσπνοια και ο βήχας. Οι λεμφαδένες στην περιοχή του λαιμού – ήταν μεγάλοι, πονούσαν, ήταν ερυθροί και διογκωμένοι ώσπου έγιναν καλά. Ο ασθενής αρνείται να υποβληθεί σε 2-η ελεγκτική ακτινογραφία, βασιζόμενος στο ότι νιώθει υγιής. Εξακολουθεί να λαμβάνει σε χαμηλές δοσολογίες εκχυλίσματα μανιταριών υποστηρικτικά για το ανοσοποιητικό σύστημα.

47. Κα Μ.Κ., 30 ετών. Ασθενής με καρκίνο του μαστού.

Εγχειρίστηκε για καρκίνο του μαστού. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Άρχισε να λαμβάνει σε μέτρια υψηλή δοσολογία εκχυλίσματα φαρμακευτικών μανιταριών για διάρκεια 1 (ενός) έτους, επίσης λαμβάνει ανοσοενισχυτικά για διάρκεια 3 (τριών) χρόνων. Οι ελεγκτικές εξετάσεις είναι καλές. Εργάζεται, νιώθει καλά και είναι ήρεμη.

48. Κα Μ.Α., 50 ετών, από την πόλη Κάρλοβο. Ασθενής με καρκίνο του δέρματος.

Γυναίκα με καρκίνο του δέρματος. Λαμβάνει τα μανιτάρια ζωτικής σημασίας τα τελευταία 5 (πέντε) χρόνια, μετά από εγχειρητική θεραπεία και χημειοθεραπεία. Έχει σταθερή γενική κατάσταση, εργάζεται, νιώθει καλά. Υποβάλλεται τακτικά σε ελεγκτικές εξετάσεις και scanner, τα οποία δείχνουν ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.

49. Κα Κ.Ι., 35 ετών, από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με κακοήθη όγκο του μαστού.

Διαγνώστηκε και εγχειρίστηκε πριν από 5 (πέντε) χρόνια κακοήθης όγκος του μαστού. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Πριν από 3 (τρία) χρόνια διαπιστώθηκαν μεταστάσεις στο δέρμα και στον πνεύμονα με σημαντική πλευριτική διάχυση Από τότε λαμβάνει τα εκχυλίσματα μανιταριών και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, η οποία προκαλεί τοξική αντίδραση στο ήπαρ με αποτέλεσμα να έχει υψηλές τιμές στις τρανσαμινάσεις του ήπατος, κάτι το οποίο προκαλεί την διακοπή της προσωρινά. Με την βοήθεια του επιπρόσθετου από τα εναπομείναντα εκχυλίσματα μανιταριών Shiitake, μέσα σε διάστημα 30 ημερών βελτιώθηκαν οι τιμές των δεικτών του ήπατος σε φυσιολογικές τιμές και η κατάσταση της άρρωστης ήταν ικανοποιητική. Έτσι κατέστη δυνατό να συνεχιστεί η χημειοθεραπεία η οποία είχε αρχίσει. Εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια τα τελευταία 3 (τρία) χρόνια και η κατάσταση της είναι σημαντικά βελτιωμένη – μειώθηκαν έως και επαλείφθηκαν οι δερματικές εκδηλώσεις, όπως επίσης και ο όγκος και η διάχυση στον πνεύμονα και βελτιώθηκε η ηπατική λειτουργία.

50. Κος Δ.Μ.Δ., 53 ετών, από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με λέμφωμα.

Πρόσφατα διαγνώστηκε λέμφωμα. Μετά από 1 (ένα) μήνα λήψης των εκχυλισμάτων φαρμακευτικών μανιταριών – μειώθηκαν στο ήμισυ οι διογκωμένοι λεμφαδένες. Αναμένει βιοψία λεμφαδένα.

51. Κος Κ.Δ., 58 ετών, από την πόλη Σμόλιαν. Ασθενής με χρόνιο λέμφωμα.

Πάσχει από χρόνιο λέμφωμα. Μετά από 25-ήμερη λήψη των μανιταριών ζωτικής σημασίας ενημερώνει για βελτίωση των αιματικών δεικτών και νιώθει καλύτερα και μπορεί να εργάζεται.

52. Κα Α.Σ., 65 ετών, από την πόλη Πάζαρτζικ. Ασθενής με καρκίνωμα του μαστού και μεταστάσεις στον πνεύμονα.

Διαγνώστηκε καρκίνωμα του μαστού, με μεταστάσεις στον πνεύμονα. Μεγάλη εστία όγκου – 48/40 χιλ. και 3 (τρεις) μικρότερες από 10 χιλ. Ξεκινάει να λαμβάνει εκχυλίσματα φαρμακευτικών μανιταριών. Υποβλήθηκε σε ελεγκτική εξέταση με scanner μετά από 20 ημέρες – χωρίς να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και σε ακτινοθεραπεία (κατά την επιθυμία της άρρωστης), η εστία μειώθηκε έως 20/27 χιλ. και οι μικρές δεν διακρίνονται πλέον.

53. Κος Ι.Ι., 50 ετών, από την πόλη Πλόβντιβ. Ασθενής με καρκίνωμα του πνεύμονα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες και στα επινεφρίδια.

Άντρας με καρκίνωμα του πνεύμονα με μεταστάσεις στους λεμφαδένες και στα επινεφρίδια Μετά την λήψη συνδυασμού γερμανικών εκχυλισμάτων φαρμακευτικών μανιταριών μόνο για 1 (έναν) μήνα, στην πραγματοποιημένη ελεγκτική αξονική τομογραφία διαπιστώνεται μείωση κατά το ήμισυ των όγκων στον πνεύμονα και στα επινεφρίδια και εξάλειψη αυτών που βρίσκονταν στους λεμφαδένες. Ο άρρωστος είναι σε πολύ καλύτερη γενική κατάσταση.

54. Γυναίκα, Κ.Π., 45 ετών, από την πόλη Πάζαρτζικ. Ασθενής με ινώδη μαστοπάθεια

Ινώδη μαστοπάθεια από πολλά χρόνια, την έχουν αφήσει υπό παρακολούθηση. Πριν από μερικούς μήνες διαπίστωσε πυκνό σχηματισμό που πονάει στο κάτω μέρος του αριστερού στήθους, αγγίζοντας το σαν πυκνό σώμα το οποίο πονάει με μέγεθος ενός πορτοκαλιού. Δυνατοί πόνοι στην αριστερή μασχάλη και πόνος στο αριστερό χέρι. Αρνήθηκε κατηγορηματικά εγχείρηση. Διαπιστωμένες υψηλές καρκινικές δείκτες – СА 125 – 39, σε φυσιολογικά όρια μέχρι 35. Διάβασε για τα φάρμακα μανιταριών σε εφημερίδα. Μετά περίπου από 45-ήμερη λήψη συνδυασμού υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα μανιταριών και την τήρηση της ανάλογης δίαιτας, εξαφανίστηκε ο πόνος στο αριστερό χέρι, στο στήθος και στη μασχάλη. Οι διαστάσεις του σώματος μειώνονται έως 3-4 εκ. Οι ελεγχόμενοι καρκινικοί δείκτες μειώνονται έως 26. Νιώθει πολύ καλά και πηγαίνει στην δουλεία. Εξακολουθεί να λαμβάνει τον συνταγογραφημένο της συνδυασμό.

55. Κος Κ.Γ., 35 ετών, από την πόλη Plovdiv. Ασθενής με πολυκυστικές αλλοιώσεις στο ήπαρ

Διαπιστώθηκαν πριν 3 χρόνια πολυκυστικές αλλοιώσεις στο ήπαρ, επιβεβαιωμένες από αξονική τομογραφία. Εξέταση του 2010 διαπιστώνει επιδείνωση της ηπατικής λειτουργίας με αύξηση των τιμών των ηπατικών ενζύμων και υψηλές τιμές του λιπιδικού προφίλ– χοληστερίνη και τριγλυκερίδια – άνω των 10 mmol/l (με φυσιολογικά όρια της «κακής» χοληστερίνη έως 3,4 mmol/l). Εδώ και ενάμιση χρόνο λάμβανε Shiitake σκόνη μανιταριών (3 х 2 κουτάλια τσαγιού) διαλυμένη σε λινέλαιο. Πέτυχε καταπληκτικά καλά αποτελέσματα σε συνεχή ομαλοποίηση του ηπατικού και λιπιδικού προφίλ. Οι εξετάσεις δείχνουν ότι το ήπαρ λειτουργεί ομαλά.

56. Κα Γ.Κ., γυναίκα 25 ετών, από την πόλη Πλόβντιφ. Ασθενής με αυξημένους λεμφαδένες

Μη Hodgkin λέμφωμα (αυξημένο μέγεθος των λεμφαδένων πάνω από τις κλείδες και στις μασχάλες). Μετά από την λήψη του Agaricus 20% πολυσακχαρίτες (2 x 3 κάψουλες) και Cordyceps 20% πολυσακχαρίτες (3 x 3 κάψουλες) για 2 εβδομάδες μειώνεται σημαντικά το μέγεθος των ομάδων των λεμφαδένων στην περιοχή του λαιμού και στις μασχάλες. Νιώθει καλύτερα και είναι σε καλύτερη ψυ χο – συναισθηματική κατάσταση. Ο δυνατός πόνος σε αυτές τις περιοχές έχει εξαφανιστεί. Η λήψη των μανιταριών συνεχίζεται.

57. Γυναίκα, Κ.Π., 45 ετών, από την πόλη Πάζαρτζικ. Ασθενής με ινώδη μαστοπάθεια

Με ινώδη μαστοπάθεια από πολλά χρόνια, την έχουν αφήσει υπό παρακολούθηση. Πριν από μερικούς μήνες διαπίστωσε πυκνό σχηματισμό που πονάει στο κάτω μέρος του αριστερού στήθους, ψηλαφίζοντας το σαν πυκνό σώμα το οποίο πονάει με μέγεθος ενός πορτοκαλιού. Δυνατοί πόνοι στην αριστερή μασχάλη και πόνος στο αριστερό χέρι. Αρνήθηκε κατηγορηματικά εγχείρηση και άλλη είδος θεραπεία. Διαπιστωμένοι υψηλοί καρκινικοί δείκτες – СА 125 – 39, με φυσιολογικές τιμές μέχρι 35. Από την εφημερίδα «Anons» διάβασε για τα σκευάσματα μανιταριών. Μετά περίπου από 45-ήμερη λήψη συνδυασμού μανιταριών και την τήρηση της ανάλογης δίαιτας που συστάθηκε από την δρα Lilia Evtimova, εξαφανίστηκε ο πόνος στο αριστερό χέρι, στο στήθος και στη μασχάλη. Οι διαστάσεις του σώματος μειώνονται έως 1/3 από το προηγούμενο μέγεθος. Οι ελεγχόμενοι καρκινικοί δείκτες μειώνονται έως 26. Νιώθει πολύ καλά και πηγαίνει στην δουλεία. Εξακολουθεί να λαμβάνει τον συνταγογραφημένο της συνδυασμό.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤ. BALKANSKI, πόλη Μπουργκάς

58. Γυναίκα, Σ. Β. Κ., 79 ετών, από την πόλη Μπουργκάς. Ασθενής με νεφρολιθίαση αριστερά, υπέρταση 3-ου βαθμού, στασιμότητα του πνεύμονα, πλευριτικές διαχύσεις και στα 2 (δυο) της πλευρά, ως συνέπεια από εγκεφαλικό επεισόδιο στην αριστερή πλευρά. Η περίπτωση περιγράφεται από την κόρη της Βενελίνα.

Το 2009 θεραπεύτηκε στην Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία από ισχαιμικό επεισόδιο στην αριστερή πλευρά (ιατρικό ιστορικό, ΦΥΛΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ – 28467/2009, Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία). Στο σπίτι της άρρωστης εγκαταστάθηκε σύστημα για συνεχής παρακολούθηση από βίντεο από την κόρη της η οποία εργάζεται στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Ήταν σε ικανοποιητική κατάσταση για περίπου 1 (έναν) μήνα μετά το εξιτήριο, μετά απ’αυτό άρχισε σιγά – σιγά να επιδεινώνεται η κατάσταση της. Εκδηλώθηκε με αδυναμία (συνέχεια ξάπλωνε), δεν είχε όρεξη, αϋπνία, προβλήματα στο περπάτημα (έσερνε τα πόδια), την έβλεπα να παραπαίει, απώλεια σωματικού βάρους, πρηξίματα στα πόδια.

Στα τέλη του Απριλίου του 2010 εισήχθη στο Εσωτερικό Τμήμα σε κακή γενική κατάσταση.

Μετά τις πραγματοποιημένες εξετάσεις και συμβουλές διαγνώστηκε – νεφρολιθίαση αριστερά, υπέρταση 3-ου βαθμού, στασιμότητα του πνεύμονα, πλευριτικές διαχύσεις και στα 2 (δυο) της πλευρά, ως συνέπεια από εγκεφαλικό επεισόδιο στην αριστερή πλευρά (ιατρικό ιστορικό, ΦΥΛΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ– 4222/310, Σιλίστρα).

Πήρε εξιτήριο με την θέληση της, χωρίς καμία αλλαγή στην κατάσταση της υγείας της.

Πραγματοποιήθηκε προληπτικά αγωγή στο σπίτι με τα εξής βιολογικά συμπληρώματα διατροφής:

Immyun Modulator, Imyuniti 365, Agaricus Blazei, Cordyceps, ESSIAC, Αλόη Αρμπορέσενς (Aloe Arborescens), τζίνσενκ (Ginseng, Panax Ginseng) + Ginkgo Biloba (σαλιβουρία ή γίνκο το δίλοβο), τζίνσενκ (Ginseng, Panax Ginseng) + μυρμηκικό οξύ (οξύ μεθανίου).

Η προληπτική αγωγή συνεχίστηκε για διάστημα 9 (εννέα) εβδομάδων.

Στην 4- η ημέρα μετά το ξεκίνημα της προληπτικής αγωγής επισκέφθηκα την άρρωστη στο σπίτι της στην πόλη Σιλίστρα.

Μας υποδέχθηκε μια γυναίκα: ξεκούραστη, ζωντανή, με κανονικό σταθερό περπάτημα, με καλή όρεξη, κανονικό ύπνο, φροντίζοντας τα οικιακά της, μη έχοντας τίποτα κοινό με την κατάσταση την οποία είχε περιγραφεί στο ιατρικό ιστορικό (ΦΥΛΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ – 4222/310, Σιλίστρα).

Περίπου 15 ημέρες μετά το ξεκίνημα της προληπτικής αγωγής η Σ.Κ. επιστρέφει στο χόμπι της, το κέντημα, από 6-8 έως και 10 ώρες ημερησίως καθώς περπατάει περίπου 1 χλμ. έξω από την πόλη στον κήπο της, όπου καλλιεργεί λαχανικά.

Πολλές φορές ήμουν ενήμερος τηλεφωνικώς ότι η κατάσταση της Σ.Κ. είναι πολύ καλή.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤ. BORISOV, πόλη Ρούσε

59. Άντρας, 45 ετών, από την πόλη Ρούσε. Ασθενής με καρκίνο της γλώσσας

Ιστολογικά αποδεδειγμένος καρκίνος της γλώσσας. Η γλώσσα ήταν κόκκινη, φουσκωμένη, με πλάκες επάνω της. Ακόμα από την αρχή της λήψης του προϊόντος IMMUNE MODULATOR η κατάσταση του ασθενή σημαντικά βελτιώθηκε. Μετά από 4-μηνη λήψη του IMMUNE MODULATOR ο καρκίνος δεν εντοπίστηκε στις πραγματοποιημένες εξετάσεις.

Περιπτώσεις της γιατ. ZAHARIEVA , πόλη Κιουστεντίλ

60. Κα Β.Α., 58 ετών, από την πόλη Κιουστεντίλ. Ασθενής με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος

Από πολλά χρόνια η ασθενής είναι με λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Θεραπευμένη πολλές φορές σε νοσοκομείο με διάφορα αντιβιοτικά αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Πραγματοποιήθηκε θεραπεία με το φαρμακευτικό μανιτάρι Cordiceps σύμφωνα με πρόγραμμα για 1 (έναν) μήνα. Η πραγματοποιημένη εξέταση της ουρίας δείχνει «στείρα». Τους επόμενους 2 μήνες συνεχίζει με συντηρητική δόση από αυτό το φυσικό αντιβιοτικό. Ήδη 6 (έξι) μήνες η ασθενής είναι με φυσιολογικά ευρήματα στα ούρα, χωρίς άλλη θεραπεία. Κάθε μήνα για 5 ημέρες συνεχίζει να λαμβάνει το φαρμακευτικό μανιτάρι σε προληπτικές δόσεις.

61. Κος Ι.Κ., 55 ετών, από την περιοχή Ρούσε. Ασθενής με χρόνια πνευμονοπάθεια και χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια.

Διάγνωση: Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια. Χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο ασθενής εισήχθη πολλές φορές σε νοσοκομείο με δύσπνοια, οδυνηρό βήχα και έκκριση μεγάλης ποσότητας πράσινου φλέγματος. Βελτιώνεται προσωρινά. Ξεκινάει θεραπεία με τριπλό συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών. Από τον 1-το μήνα ο ασθενής νιώθει σημαντική βελτίωση: η δύσπνοια και ο βήχας μειώθηκαν αρκετά. Εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων η λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών διακόπηκε μετά τον 2-ρο μήνα αλλά η κατάσταση ήδη ήταν πολύ καλύτερη και πιο σταθερή από ποτέ.

62. Κα Γ. Ια., 40 ετών, από την πόλη Πάβελ Μπάνια. Ασθενής με καρκίνο του μαστού

Εγχειρίστηκε από καρκίνο του μαστού το 2009. Δεν είχε μεταστάσεις. Πραγματοποιήθηκε 1 (μια) συνεδρία ακτινοθεραπείας. Στην επόμενη προληπτική εξέταση διαπιστώνουν αυξημένα όρια των καρκινικών δεικτών. Εξαιτίας αυτού ξεκινάει την λήψη συνδυασμού φαρμακευτικών μανιταριών και  κολλοειδές ασήμι (ασημένιο νερό). Ξανά πραγματοποιήθηκε εξέταση με scanner στις 13.01.2011. Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταστάσεις. Οι δείκτες του αίματος συμπεριλαμβανομένου και οι καρκινικοί δείκτες είναι σε φυσιολογικά όρια. Και μέχρι στιγμής (25.04.2013) λαμβάνει προληπτικά το μείγμα μανιταριών «Frauenpower» της γερμανικής εταιρείας «Hawlik».

63. Κα Σ.Τ., 70 ετών, από την πόλη Πλέβεν. Ασθενής με καρκίνο του παχέως εντέρου και μεταστάσεις στο ήπαρ

Με διάγνωση καρκίνο του παχέως εντέρου, μεταστάσεις στο ήπαρ. Εγχειρίστηκε τον Ιούλιο του 2010 μετά απ’αυτό υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία. Μεταστάσεις στο ήπαρ δεν διαπιστώνονται πια. Ένα χρόνο αργότερα βρίσκουν ξανά ομάδα όγκων στο παχύ έντερο η οποία έχει κριθεί ως ξαναεμφανιζόμενη. Στις 28.04.2011 προκύπτει καινούργια εγχείρηση. Διαπιστώνεται ότι ο όγκος δεν μπορεί να αφαιρεθεί επειδή έχει προσκολλήσει στα ισχιακά οστά, στην δεξί σάλπιγγα, στον δεξί ουρητήρα και στα λαγόνια αγγείων. Ξανά διαπιστώνονται μεταστάσεις στο ήπαρ. Ξεκινήσαμε θεραπεία με συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών σε μεγαλύτερες δόσεις. Η ασθενής αντέχει καλυτερα την χημειοθεραπεία. Η εξετάσεις από την αξονική τομογραφία από τις 02.03.2011 δείχνουν έλλειψη δυναμικής στην ανάπτυξη των βλαβών στο ήπαρ, δεν διαπιστώνεται παθολογική διόγκωση των λεμφαδένων στην κοιλιακή κοιλότητα και στην πύελο. Οι δυνατοί πόνοι στα οστά εξαφανίστηκαν με την λήψη μεγάλων δόσεων εκχυλισμάτων φαρμακευτικών μανιταριών Reishi και Shiitake. Εξακολουθώ να παρακολουθώ την κατάσταση της ασθενούς (20.03.2013).

64. Κος Μπ. Γ.Ε., 54 ετών, από την πόλη Παναγιούριστε. Ασθενής με καρκίνο του προστάτη

Το 2009 του διαγνώστηκε καρκίνος του προστάτη. Δεν υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Είχε πάχυνση στον τοίχο της ουροδόχου κύστης. Είχε ξεκινήσει ορμονοθεραπεία. Μετά από 3 μήνες βρίσκονται πολλές βλάβες στο ήπαρ κάτι για το οποίο έχει σχεδιαστεί χημειοθεραπεία. Με τις δικές μου οδηγίες ξεκίνησε να λαμβάνει μερικά προϊόντα από φαρμακευτικά μανιτάρια στον κατάλληλο για την περίπτωση συνδυασμό. Στον ελεγκτικό υπέρηχο τον Ιούνιο του 2010 οι γιατροί δεν βρίσκουν βλάβες (μεταστάσεις) στο ήπαρ, η πάχυνση στην ουροδόχο κύστη έχει εξαφανιστεί εντελώς. Στο ελεγκτικό scanner τον Μάιο του 2011 στο ήπαρ δεν βρίσκονται μεταστάσεις. Εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια παράλληλα με την ορμονοθεραπεία η οποία πραγματοποιείται.

65. Κα Α.Δ., 45 ετών, από την πόλη Πλέβεν. Ασθενής με καρκίνο του μαστού

Η κα. έχει εγχειριστεί από καρκίνο του μαστού πριν 4 χρόνια. Δεν είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Λαμβάνει «Tamoxifen». Τακτικά υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις. Τελευταία έχει αυξημένους καρκινικους δείκτες. Γι’αυτό το λόγω ξεκινάει θεραπεία με συνδυασμό προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών: IMMUNE MODULATOR, Agaricus Blazei, Maitake (20% πολυσακχαρίτες) και  κολλοειδές ασήμι. Από τις 04.04.2012 έως τώρα (27.02.2013) όλοι οι δείκτες αίματος της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι καρκινικοί δείκτες Са-125 είναι 16 με φυσιολογικά επίπεδα έως 35. Μένει υπό παρακολούθηση των γυναικολόγων.

66. Κα Ια. Κ., 50 ετών, από την πόλη Βράτσα. Аσθενής με καρκίνο του πνεύμονα και μεταστάσεις στους σπόνδυλους

Κατά την εγχείρηση κήλης μεσοσπονδυλίου δίσκου έχουν βρεθεί καρκινική  εστία στους πνεύμονες Μετά την πραγματοποιημένη ακτινοθεραπεία δεν έχει βελτίωση. Έχει πόνους στην πλάτη και είναι σχεδόν ακίνητη. Κάποιοι από τους καρκινικούς δείκτες είναι πολύ αυξημένοι. Από τον Οκτώβριο του 2010 ξεκινάει χημειοθεραπεία η οποία συνδυάζει με την λήψη συνδυασμού φαρμακευτικών μανιταριών κατάλληλα για την περίπτωση. Οι πόνοι σταδιακά μειώνονται. Το scanner δείχνει ότι οι μεταστάσεις στα οστά έχουν μειώσει το μέγεθος τους. Εξαιτίας έλλειψης προϊόντος στα φαρμακεία η χημειοθεραπεία έχει διακοπεί και η ασθενής λαμβάνει μόνο τα προϊόντα από τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Οι πόνοι εξαφανίστηκαν εντελώς, νιώθει πολύ καλύτερα και είναι σε θέση να εργαστεί.

67. Κος Μπ. Μ., 70 ετών, από την πόλη Παβλικένη. Ασθενής με καρκίνο των πνευμόνων

Το 2009 του διέγνωσαν καρκίνο των πνευμόνων. Πραγματοποιεί 4 συνεδρίες χημειοθεραπείας. Αντέχει τις εγχύσεις με μεγάλη δυσκολία και γι’αυτό το λόγω διακόπτει την χημειοθεραπεία. Εν τω μεταξύ ξεκίνησε θεραπεία με συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών, στην αρχή με μέγιστες δόσεις και αργότερα, για 1 χρόνο είναι σε συντηρητική θεραπεία με τα μανιτάρια. Νιώθει καλά, έχει φυσιολογικό τρόπο ζωής. Η ελεγκτική εξέταση στο scanner δείχνει ότι ο όγκος έχει μειωθεί.

68. Κος Σ.Γ., 77 ετών, από την πόλη Βίντιν. Ασθενής με ενισχυμένη βρογχεκτασία

Τον Μάρτιο του 2011 εισήχθη σε νοσοκομείο με διάγνωση ενισχυμένη βρογχεκτασία Ένιωθε αδύναμος, δεν είχε όρεξη, έβηχε και είχε και αιμοφόρα πτύελα. Μετά τις πραγματοποιημένες κλινικές εξετάσεις διαπιστώνεται κεντρικό μικροκυτταρικό καρκίνωμα στο δεξί πνευμονικό μέρος, η ταχύτητα καθίζησης ερυθροκυττάρων είναι 74 mm (σε φυσιολογικά επίπεδα 20 mm). Οι γιατροί σχεδιάζουν χημειοθεραπεία μετά από 3 μήνες.  Εν τω μεταξύ, ο κύριος άρχισε να λαμβάνει τον εξής συνδυασμό προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών: IMMUNE MODULATOR, Cordiceps (20% πολυσακχαρίτες), Reishi (20% πολυσακχαρίτες). Λάμβανε και κολλοειδές ασήμι. Μετά από 15-ήμερη λήψη ο ασθενής ένιωσε αρκετά καλύτερα, άρχισε να τρέφεται, είχε ροή δυνάμεων, δεν είχε  απόχρεμψη αίματος. Στο τέλος του 2-ου μήνα οι δείκτες αίματος επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα. Ξεκινάει χημειοθεραπεία την οποία την αντέχει με ευκολία. Στο ελεγκτικό scanner στις 01.09.2011 φαίνεται ότι ο όγκος έχει μειωθεί στα μισά. Εξακολουθεί την λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών.

69. Κα Δ.Σ., 39 ετών, από την πόλη Πόποβο. Ασθενής με μύωμα της μήτρας

Πραγματοποιήθηκε σχετική εξέταση με μη σταθερό και βαρύ μηνιαίο κύκλο και έχει διαγνωστεί μύωμα της μήτρας. Μέγεθος – όσο 2-μηνη εγκυμοσύνη. Ορίστηκε ορμονική θεραπεία αλλά εξαιτίας εμφανιζόμενων παρενεργειών, η ασθενής την αρνήθηκε. Ξεκίνησε θεραπεία με συνδυασμό 2 φαρμακευτικών μανιταριών – Agaricus Blazei 20% πολυσακχαρίτες και Maitake 20% πολυσακχαρίτες. Η περίοδος της επανέρχεται στην φυσιολογική της κατάσταση, νιώθει πολύ καλύτερα, ανέκτησε το βάρος της, η πίεση της ξαναήρθε στα φυσιολογικά της όρια. Αναμένεται ελεγκτική γυναικολογική εξέταση της ασθενούς.

70. Κα Σ.Μ., 42 ετών, από την πόλη Καλόφερ. Ασθενής με πολλές κύστες

Κατά την εξέταση σε υπέρηχο των μαστικών αδένων βρέθηκαν πολλές κύστες. Η μια είναι με μέγεθος σχεδόν 1 εκ. και οι άλλες μικρότερες. Υποβλήθηκα σε θεραπεία με συνδυασμό 3 προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών συν αιθέριο έλαιο από δέντρο τσαγιού (εξωτερικά και εσωτερικά). Μετά τον 3-το μήνα ο υπέρηχος δείχνει το εξής: η μεγάλη κύστη είναι με το ίδιο μέγεθος αλλά όλες οι υπόλοιπες έχουν εξαφανιστεί εντελώς. Εξακολουθεί να λαμβάνει τον συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών: Аgaricus, Maitake και Coriolus (20 % εκχυλισμάτων).

71. Κος K.M., 69 ετών, από την πόλη Κιουστεντίλ. Ασθενής με προστατίτιδα και επιδιδυμίτιδα

Τα τελευταία 3 χρόνια ο ασθενής θεραπεύεται σε Ουρολογικό ιατρείο για χρόνια προστατίτιδα και επιδιδυμίτιδα (φλεγμονή) οι οποίες έχουν προκληθεί από χλαμυδιαία λοιμώξη. Για 3 μήνες λαμβάνει προϊόν από το φαρμακευτικό μανιτάρι Cordiceps 20% πολυσακχαρίτες, 3 φορές από 2 κάψουλες την ημέρα, σε συνδυασμό με  ZINK. Τα τελευταία 2 χρόνια αυτός είναι χωρίς ενοχλήσεις και τα χλαμύδια δεν βρίσκονται στις εξετάσεις. Πραγματοποιείται για 1 μήνα πρόληψη με τον παραπάνω αναφερόμενο συνδυασμό 2 φορές ετησίως.

72. Κος Δ.Μπ., 55 ετών, από την πόλη Πετρίτσι. Ασθενής με όγκο στο περίβλημα εγκεφάλου

Διάγνωση: παραοβελιαίο μηνιγγίωμα (μηνιγγίωμα στο περίβλημα εγκεφάλου στην περιοχή του κροτάφου). Ο ασθενής εγχειρίστηκε 2 φορές. Μετά από μερικούς μήνες έχει πονοκέφαλο, ζαλάδες και μούδιασμα των κάτω άκρων. Ξανά βρέθηκε όγκος αλλά η εγχείρηση απορρίφτηκε, επειδή υπήρχε ρίσκο. Ξεκινήσαμε θεραπεία με συνδυασμό 3 προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών σε μέγιστες δόσεις. Μετά από 2 εβδομάδες λήψης παρατηρείται βελτίωση στην γενική κατάσταση του ασθενή: μειώνεται ο πονοκέφαλος, οι ζαλάδες δεν εκδηλώνονται τόσο δυνατά. Στο τέλος του 2-ου μήνα πλέον πια δεν έχει πονοκέφαλο και ζαλάδες, δεν νιώθει μούδιασμα των άκρων, έχει αυξήσει το βάρος του. Εκτός αυτού είχε και «καρκίνο στο δέρμα» ο οποίος εξαφανίστηκε. Η μαγνητική τομογραφία έχει αναβληθεί. Μετά από 6-μηνη λήψη του συνδυασμού φαρμακευτικών μανιταριών ο ασθενής συνέχισε με μικρότερες δόσεις μέχρι να κλίσει 1 έτος. Νιώθει καλά και είναι σε θέσει να εργαστεί. Η μαγνητική τομογραφία δεν δείχνει ύπαρξη όγκου.

73. Κος Β.Ι., 73 ετών, από την περιοχή Βελίκο Τάρνοβο. Ασθενής με λεμφοσάρκωμα

Μετά από εμφανισμένη διόγκωση στην περιοχή του λαιμού και δυσκολία στην κατάποση του ασθενή έχει διαγνωστεί λεμφοσάρκωμα. Πραγματοποιήθηκαν χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία πριν την εγχείρηση και ακόμα 1 ακτινοθεραπεία μετά απ’αυτήν. Στην περιοχή της ακτινοβολίας όμως μένει ανοιχτή πληγή με μέγεθος παλάμης. Είχε όρεξη και δεν έχει αδυνατίσει. Ξεκίνησε θεραπεία με τριπλό συνδυασμό φαρμακευτικών μανιταριών. Μετά από 2 εβδομάδες λήψης η πληγή μειώθηκε έως 2 εκ. στην διάμετρο.

74. Κα Β.Π.Σ., 46 ετών, από την πόλη Κιουστεντίλ. Ασθενής με κύστη της αριστερής ωοθήκης

Εδώ και μερικούς μήνες είναι με πόνους στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς, κάτω χαμηλά. Της διαγνώστηκε κύστη της αριστερής ωοθήκης με μέγεθος περίπου 20 χιλ. Μετά από 3-μηνη θεραπεία με κατάλληλο συνδυασμό των φαρμακευτικών μανιταριών: Agaricus Blazei 20% πολυσακχαρίτες, Shiitake 20% πολυσακχαρίτες και Koriolus 20% πολυσακχαρίτες, κατά την ελεγκτική εξέταση η κύστη δεν βρίσκεται.

75. Κα Μ.Μπ., 65 ετών, από την πόλη Μπλαγκόεβγραντ. Ασθενής με αδενοκαρκίνωμα του πνεύμονα

Διαγνώστηκε αδενοκαρκίνωμα του πνεύμονα με ατελεκτασία και πλευριτική εισροή στα δεξιά οστο – διαφραγματικά ιγμόρεια, μεταστάσεις στο ήπαρ και στα οστά. Υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία την οποία αντέχει με πολύ δυσκολία. Ξεκινάει θεραπεία με τριπλό συνδυασμό με φαρμακευτικά μανιτάρια και κολλοειδές ασήμι (ασημένιο νερό). Μετά από 2-μηνη λήψη η ασθενής είναι αρκετά καλύτερα: έχει ξεκινήσει να τρέφεται, έβαλε κιλά, βήχει πιο σπάνια, αντέχει με μεγαλύτερη ευκολία την χημειοθεραπεία. Η αξονική τομογραφία δείχνει ότι δεν έχει πλευριτική εκροή και οι λεμφαδένες μεσοθωρακίου έχουν μειώσει το μέγεθός τους. Φαίνεται και σημαντική μείωση του μεγέθους των μεταστάσεων στο ήπαρ και στα οστά. Εξαιτίας έλλειψης φαρμάκου στα φαρμακεία, η χημειοθεραπεία έχει διακοπή. Η ασθενής εξακολουθεί να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια.

76. Κος Γ.Λ., 70 ετών, από την πόλη Κιουστεντίλ. Ασθενής με καρκίνο της ουροδόχου κύστη

Διάγνωση: Καρκίνος της ουροδόχου κύστη, κατάσταση – μετά από διουρηθρική εκτομή, όγκος στο περιτόναιο, ασκίτη, μεταστάσεις στο ήπαρ. Το 2006 ο ασθενής έχει υποβληθεί σε εγχείρηση εξαιτίας όγκου στην ουροδόχη κύστη. Από το καλοκαίρι του 2008 άρχισε να αδυνατίζει, έχασε την όρεξη του, ήταν αδύναμος, κιτρίνισε. Εισήχθη σε νοσοκομείο. Το κοιλιακό υπερηχογράφημα δείχνει ύπαρξη ελεύθερου υγρού στην κοιλιακή κοιλότητα, στο ήπαρ με ετερογενή συστατικά και με μονήρες βλάβες. Τα ηπατικά δείγματα είναι πολύ αυξημένα: AST – 392 (σε φυσιολογικά επίπεδα 40), ALT – 387 (σε φυσιολογικά επίπεδα 40), GGT – 399 (σε φυσιολογικά επίπεδα 50). Ένας μήνας αργότερα είναι σε πολύ βαριά κατάσταση – πολύ εκδηλωμένη ασκίτη (συσσώρευση υγρού) και πρηξίματα στα πόδια. Ξεκινάει ενεργή θεραπεία με τα φαρμακευτικά μανιτάρια – τριπλός συνδυασμός σε μεγάλες δόσεις και ασημένιο νερό, παράλληλα με την συνταγογραφημένη του θεραπεία με «Furanthril» και «Spironolactone». Μετά από 4 εβδομάδες τα πρηξίματα στα πόδια εξαφανίζονται και η κοιλιά επανέρχεται στις φυσιολογικές της διαστάσεις. Το ελεγκτικό υπερηχογράφημα από τον Οκτώβριο του 2008 δείχνει: «δεν εντοπίζεται ελεύθερο υγρό στην κοιλιά, μέτρια ανομοιογενής δομή του ήπατος, χωρίς αλλαγές στις εστίες». Τα ηπατικά δείγματα είναι: AST – 41, ALT – 24.8, GGT – 140. Ο ασθενής νιώθει θαυμάσια και τώρα αγοράζει σκευάσματα φαρμακευτικών μανιταριών για δικούς του συγγενείς οι οποίοι έχουν ανάγκη από βοήθεια.

77. Κα Ν.Σ., 50 ετών, από την πόλη Μπόμποβ ντολ. Ασθενής με μύωμα

Κατά την προληπτική εξέταση της βρίσκουν μύωμα με διαστάσεις 9 επί 10 εκ. Της έχουν προτείνει να υποβληθεί σε εγχείρηση την οποία η ασθενής αρνήθηκε. Είχε κανονική περίοδο με εξαίρεση του τελευταίου μήνα όταν έπαθε βαριά αιμορραγία. Για 2 χρόνια το μύωμα δεν μεγαλώνει. Δεν ελέγχτηκαν οι τιμές των καρκινικών δεικτών. Η αιμοσφαιρίνη είναι 73 g/l. Ξεκινάει θεραπεία με τριπλό συνδυασμό από φαρμακευτικά μανιτάρια – Agaricus Blazei 20% πολυσακχαρίτες, Shiitake 20% πολυσακχαρίτες και Maitake 20% πολυσακχαρίτες. Μετά από 2-μηνη θεραπεία η αιμοσφαιρίνη της είναι πλέον πια 110 g/l, δεν είχε αιμορραγίες. Η επόμενη γυναικολογική εξέταση δείχνει αρτηριοσκληρωτική μονάδα με ινομυώματα με μέγεθος όσο μικρό καρύδι (περίπου 3 εκ.)

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤ. RUSANOV, πόλη Σόφια

78. Κα Σ.Π., λογίστρια. Ασθενής με καρκίνωμα του παχέως εντέρου και μεταστάσεις στους λεμφαδένες

Καρκίνωμα στο παχύ έντερο, μεταστάσεις (2-3 χιλ.) στους λεμφαδένες, με αμφιβολία για τον πνεύμονα. Κατανάλωνε προϊόντα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών μανιταριών για περίπου 1 χρόνο – IMMUNE MODULATOR – 3 από 3 κάψουλες την ημέρα για 4 μήνες, μετά απ’αυτό – 3 από 1 κάψουλα την ημέρα και Hericium – 3 από 2 κάψουλες. Ελεγκτικό scanner στις 18.10.2012 δείχνει ότι οι μεταστάσεις έχουν εξαφανιστεί.

79. Κος Σ.Μ., από την πόλη Βάρνα. Ασθενής με καρκίνωμα του παχέως εντέρου και μεταστάσεις στο ήπαρ

Καρκίνωμα στο παχύ έντερο, 14 μεταστάσεις στο ήπαρ. Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο παχύ έντερο και αφαιρέθηκε και η χοληδόχος κύστη στις 30.09.2010. Από τις 15.10. 2010 ξεκινάει να λαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών μανιταριών IMMUNE MODULATOR, Coriolus, Reishi. Τα λαμβάνει σε τακτικά διαστήματα για 1 χρόνο, έως 2011. Εξαφανίζονται οι μεταστάσεις από το αριστερό μέρος στην επάνω περιοχή του ήπατος. Πραγματοποιήθηκε χημειοθεραπεία χωρίς να έχει καλά αποτελέσματα. Τον Μάρτιο του 2011 πραγματοποιήθηκε αλλαγή του χημικοθεραπευτικού προγράμματος. Η μείωση των καρκινικών δεικτών ο ασθενής συνδέει με την λήψη των φαρμακευτικών μανιταριών όπως υποστηρίζει, παρ’όλο που ακολουθεί την χημειοθεραπεία νιώθει καλά, έχει παχύνει και νιώθει αρκετά καλύτερα σε σχέση με τους άλλους ασθενείς, που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. Από το 2011 έως το 2012 πραγματοποιεί χημειοθεραπεία με πλατίνα και λαμβάνει φαρμακευτικά μανιτάρια, έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Από τον Ιούνιο του 2012 αρχίζει να λαμβάνει μόνο προϊόντα από φαρμακευτικά μανιτάρια. Τώρα (16.11.2012) συνεχίζει με IMMUNE MODULATOR – 3 φορές την ημέρα από 4 κάψουλες, Reishi 20% πολυσακχαρίτες – 3 από 1, Coriolus 20% πολυσακχαρίτες – 3 από 1.

80. Κα Λ.Κ., ετών, από την πόλη Σόφια. Ασθενής με κύστη στο θυρεοειδή αδένα

Εγχειρίστηκε στο θυρεοειδή αδένα. Μετά την εγχείρηση πέφτει σε υποθυρεοειδισμό. Έχει κύστη που έχει απομείνει στο θυρεοειδή αδένα. Μετά το ξεκίνημα της χρήσης των φαρμακευτικών μανιταριών η φυσιολογική λειτουργία του θυρεοειδή αδένα επανέρχεται και η κύστη έχει μειώσει τις διαστάσεις της. Οι ορμόνες επανέρχονται στα φυσιολογικά τους επίπεδα και νιώθει καλύτερα αφότου είχε ξεκινήσει να λαμβάνει τα φαρμακευτικά μανιτάρια. Έχει συστήσει τα προϊόντα σε δικούς της γνωστούς οι οποίοι επίσης έχουν νιώσει καλύτερα μετά την λήψη τους.

81. Κα Κ.Τ. Ασθενής με 2 όγκους

Ο γιός της θεραπευόταν με IMMUNE MODULATOR – 3 από 4 και Cordyceps – 2 από 2 κάψουλες την ημέρα. 2 (δυο) περιπτώσεις όγκων, ένας από τους οποίους «εξαφανίστηκε» μετά από 1 μήνα περίπου.

82. Κα Τ.Χ. Ασθενής με οζίδια του θυρεοειδούς αδένα

Οζίδια του θυρεοειδούς αδένα, απότομη απώλεια βάρους από 80 κιλά σε 62 κιλά, με φυσιολογικά επίπεδα των ορμονών (σύμφωνα με δικά της στοιχεία). Υπερβολική εφίδρωση. Πραγματοποιεί θεραπεία με φαρμακευτικά μανιτάρια για ενάμιση χρόνο. Λαμβάνει Cordyceps (20 % πολυσακχαρίτες) – 3 φορές την ημέρα από 1 κάψουλα και σκόνη από το φαρμακευτικό μανιτάρι Reishi – 2 φορές την ημέρα από 1 (ένα) γεμάτο κουτάλι τσαγιού. Σταδιακά μειώνονται οι διαστάσεις των οζιδίων του θυρεοειδούς αδένα μέχρι την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Έχει μείνει μόνο 1 (ένα) μικρό οζίδιο. Σταματάει η εφίδρωση. Διατηρεί το βάρος της στα 62 κιλά. Τον τελευταίο μήνα είναι σε θεραπεία συντήρησης με το μανιτάρι Reishi – 2 φορές από 1 κουτάλι τσαγιού.

83. Κος Τ.Σ.Μ., 58 ετών, από την πόλη Σταμπολιίσκι. Ασθενής με καρκίνο στο στήθος

Ο ασθενής θεραπευόταν για 3 χρόνια από καρκίνο με ισχυρό συνδυασμό από φαρμακευτικά μανιτάρια υψηλής ποιότητας και θεραπεύτηκε εντελώς. Αυτήν την στιγμή αγοράζει φαρμακευτικά μανιτάρια για την μητέρα του η οποία πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

84. Κα Α.Β.Ν., 38 ετών. Ασθενής με αδενοκαρκίνωμα του παχέως εντέρου

Αδενοκαρκίνωμα χαμηλής διαφοροποίησης του παχέως εντέρου με εξωκυτταρική βλέννα δημιουργώντας καρκίνωμα, το οποίο έχει εισχωρήσει στο περιτόναιο, στους λεμφαδένες στην κοιλιακή κοιλότητα και στο ήπαρ. Μετά από 10-ήμερη χρήση μεγάλων δόσεων προϊόντων από φαρμακευτικά μανιτάρια, με παύση μεταξύ των ημερών εξαιτίας δυνατής ανοσολογικής αντίδρασης (πυρετό έως 39 βαθμούς Κελσίου), οι μεταστάσεις στην πλάτη και στις μασχάλες εξαφανίζονται. Η θερμοκρασία επανέρχεται στα φυσιολογικά όρια και σταματάει ο εμετός.

85. Κος Ι.Κ., από την πόλη Ταργόβιστε. Ασθενής με λεμφοσάρκωμα

Ασθενής, που θεραπεύτηκε από λεμφοσάρκωμα. Ταυτόχρονα με τις συνεδρίες χημειοθεραπείας λάμβανε και προϊόντα υψηλής ποιότητας από φαρμακευτικά μανιτάρια. Ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία πολύ πιο εύκολα από το συνηθισμένο.

86. Κα Μ.Κ.Π., 42 ετών, από την πόλη Βελίκο Τάρνοβο. Ασθενής με καρκίνο του μαστού

Το 2009 της διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού, υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Η φίλη της της δίνει μετά απ’αυτό 2 συσκευασίες IMMUNE MODULATOR και την παρακαλάει να ξεκινήσει να τα λαμβάνει. Αρχικά λαμβάνει 3 φορές την ημέρα από 3 κάψουλες για περίπου 1 χρόνο. Ταυτόχρονα υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ορμονοθεραπεία. Υποστηρίζει ότι νιώθει πολύ καλά εξαιτίας της λήψης των φαρμάκων μανιταριών. Μετά από αυτό το 1-το έτος τα αποτελέσματα βγαίνουν πολύ καλά και αυτή σταματάει να λαμβάνει το IMMUNE MODULATOR. Τον Μάρτιο του 2012 της διαγνώστηκε καρκίνος στον πνεύμονα, καθώς υποτίθεται ότι είναι από μετάσταση από τον καρκίνο στο στήθος. Ξεκινάει ξανά να λαμβάνει το IMMUNE MODULATOR ταυτόχρονα με υποβολή χημειοθεραπείας. Τον Δεκέμβριο του 2012 από την πραγματοποιημένη εξέταση διαπιστώνεται ότι οι διαστάσεις των μεταστάσεων στον πνεύμονα έχουν μειωθεί και κάποιες απ’αυτές έχουν εξαφανιστεί. Υποθέτει ότι αν είχε συνεχίσει με την λήψη του προϊόντος «IMMUNE MODULATOR» δεν θα της εμφανιζόντουσαν οι μεταστάσεις και ειλικρινά μετανιώνει ότι κάποτε το είχε σταματήσει.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ SVILEN LAPAKOV, πόλη Βάρνα

87. Κα Α.Π., 72 ετών, από την πόλη Βάρνα. Ασθενής με όγκο στον εγκέφαλο

Γυναίκα με όγκο στον εγκέφαλο, κοντά σε οπτικό νεύρο. Αφαιρέθηκε κομμάτι από τον όγκο (σε τέτοιο μέρος που μπορεί να χειρουργηθεί όλος), ακινητοποιημένη, με πάρεση του μισού σώματος, χωρίς επικοινωνιακές δυνατότητες αποτέλεσμα από την πάρεση, δεν μπορεί να διαβάζει και με γυαλιά. Μετά από 4 μήνες λήψης μόνο του IMMUNE MODULATOR – 3 φορές την ημέρα από 4 κάψουλες και Аgaricus (40% πολυσακχαρίτες) – 3 φορές από 1 κάψουλα (εξαιτίας οικονομικού προβλήματος να λαμβάνει περισσότερα προϊόντα), έρχεται με τα πόδια στο γραφείο. Βλέπει και διαβάζει χωρίς γυαλιά, κάτι το οποίο εξέπληξε τον γιατρό που την παρακολουθεί. Επικοινωνιακή, με ανακτημένες λεκτικές ικανότητες. Δεν έχει βλάβη στον εγκέφαλο, αποτέλεσμα από την πίεση του όγκου, δεν είναι με άνοια. Έχει μόνο μικρή καθυστέρηση ομιλίας, αρθρώνει κανονικά του ήχους. Με φυσιολογική πίεση και εξετάσεις αίματος ενός κλινικά υγιους ατόμου. Αυτό εξέπληξε πολύ τους γιατρούς. Εξακολουθεί να λαμβάνει τα προϊόντα μανιταριών και είναι πολύ ευτυχισμένη από το αποτέλεσμα που έχει πετύχει.

88. Κος Χρ.Ι., 75 ετών, από την πόλη Ντόμπριτς. Ασθενής με καρκίνο του προστάτη

Καρκίνος του προστάτη. Οι τιμές του συνδεδεμένου αντιγόνου για τον προστάτη (PSA) ήταν υψηλότερες από 150. Σε συνδυασμένη μαζική λήψη προϊόντων φαρμακευτικών μανιταριών: IMMUNE MODULATOR, Coriolus (20% πολυσακχαρίτες), Agaricus Blazei (20% πολυσακχαρίτες), ταυτόχρονα με ορμονικό – κατασταλτικό χημικό φάρμακο «Androbus», σταδιακά για 8 μήνες το συνδεδεμένο αντιγόνο για τον προστάτη (PSA) μειώνεται στις 18 μονάδες. Μετά από 1 χρόνο και 7 μήνες από το ξεκίνημα της λήψης των φαρμακευτικών μανιταριών το συνδεδεμένο αντιγόνο για τον προστάτη (PSA) είναι 2,15 (με φυσιολογικά όρια από 0 έως 4).

89. Κος Ιβ.Π., 84 ετών, από την πόλη Καβάρνα. Ασθενής με καρκίνο του προστάτη

Καρκίνος του προστάτη. Οι τιμές του συνδεδεμένου αντιγόνου για τον προστάτη (PSA) ήταν υψηλότερες από 150. Ξεκινάει συνδυασμένη μαζική λήψη με τα εξής προϊόντα φαρμακευτικών μανιταριών: IMMUNE MODULATOR, Coriolus (20% πολυσακχαρίτες), Maitake (20% πολυσακχαρίτες), και Reishi (20% πολυσακχαρίτες), ταυτόχρονα με την λήψη ορμονικής – κατασταλτικής θεραπείας με 2 χημικά προϊόντα. Ο ασθενής αρνείται χειρουργική επέμβαση, καθώς και χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία. Μετά από 1 χρόνο το συνδεδεμένο αντιγόνο για τον προστάτη (PSA) είναι 2,45 (με φυσιολογικά όρια από 0 έως 4).

90. Κα Μ.Ντρ., 52 ετών, από την πόλη Βάρνα. Ασθενής με ογκολογική πάθηση του αδένα του μαστού

Ογκολογική πάθηση του αδένα του μαστού. Αρνήθηκε μαστεκτομή (πραγματοποιήθηκε μόνο μερική εκτομή του όγκου), ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία. Ξεκινάει να λαμβάνει ταυτόχρονα τα εξής σκευάσματα από φαρμακευτικά μανιτάρια: IMMUNE MODULATOR, Maitake (20% πολυσακχαρίτες), Agaricus Blazei (20% πολυσακχαρίτες), Shiitake (20% πολυσακχαρίτες) και μετά από περίπου 1 μήνα προσθέτει και Hericium (20% πολυσακχαρίτες). Λάμβανε τα προϊόντα μανιταριών σε μέτριες υψηλές δόσεις (έως 10 000 mg ή 10 γρ. ανά ημέρα πολυσακχαρίτες). Μετά από περίοδο 1 χρόνου και 8 μηνών, μετά από περιστασιακές εξετάσεις, στην Ογκολογική Κλινική στην πόλη Βάρνα οδηγείται στο συμπέρασμα ότι είναι κλινικά υγιής. Σ΄αυτό το συμπέρασμα φτάνει και η Ιατρική επιτροπή σε άλλη χώρα, όπου η πελάτισσα πηγαίνει να ζήσει και να εργαστεί μετά το 2007. Εξακολουθεί να λαμβάνει κάποια σκευάσματα φαρμακευτικών μανιταριών σε προφυλακτικές δόσεις.